Και τρίτο παιδί για την Ελένη Μενεγάκη;

31.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία επιμένουν και λένε πως η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία επιμένουν και λένε πως η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, ενώ όσες προσπάθειες έχω κάνει να δω αν είναι ολίγον τι φουσκωμένη η κοιλιά της, έχουν πέσει στο κενό. Βλέπεις, άμα θέλει κάποια να την καλύψει, μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά.

Πάντως, τα όσα ακούγονται και γράφονται, δεν φαίνεται να απασχολούν ιδιαίτερα την Ελένη, η οποία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο βρέθηκε μετά του συζύγου της, Γιάννη Λάτσιου στη Θεσσαλονίκη. Στη συμπρωτεύουσα το ζευγάρι πήγε να χαλαρώσει, αλλά και να δει η Μενεγάκη από κοντά τον Διονύση Μακρή, στο FIX όπου άδει μαζί με άλλους δύο φίλους της παρουσιάστριας, τον Γιώργο Τσλαίκη και την Χρύσπα.

Το, δε, φοβερό είναι ότι η Ελένη τόσους μήνες που το σχήμα τραγουδούσε στην Αθήνα, δεν τους είχε επισκεφθεί ούτε μία φορά. Μία οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, μία τα παιδιά, πέρασαν οι μήνες και δεν πήγε από εκεί. Αλλά τώρα, αν και στη Θεσσαλονίκη έσπευσε να τους δει, ενώ δεν μπορείς να φανταστείς τι χαρά πήραν οι καλλιτέχνες. Ειδικά, ο Μακρής, ο οποίος είναι και η αδυναμία της Ελένης. Πάντως, το ζευγάρι μόνο εκείνο το βράδυ βγήκε έξω. Τις υπόλοιπες μέρες προτίμησε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενισχύοντας τις φήμες περί εγκυμοσύνης.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]