"Ξεκατίνιασμα α λα Ιταλικά"!

31.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκτός από playboy (λέμε τώρα) κι ερωτύλος (λέμε τώρα) ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι και τρελό χιουμοράκι. Να σου πει αστείο ο Σίλβιο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκτός από playboy (λέμε τώρα) κι ερωτύλος (λέμε τώρα) ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι και τρελό χιουμοράκι. Να σου πει αστείο ο Σίλβιο, να πέσεις στα πατώματα και να χτυπιέσαι σαν το χταπόδι. Ειδικά, όταν κάνει από εκείνα τα γνωστά σεξιστικά του αστεία σε κάνει να... λιγώνεσαι από τα γέλια! Ωστόσο, την ίδια άποψη, μα κυρίως το ίδιο χιούμορ (τς τς) με τον Μπερλουσκόνι δεν έχει η σύζυγός του Βερόνικα Λάριο, η οποία είναι εξοργισμένη με το τελευταίο αστείο του συζύγου.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, πριν από λίγες μέρες στο τέλος μιας δεξίωσης, είπε στη βουλευτή του Φόρτσα Ιτάλια, Μάρα Καρφάνια πως μαζί της θα πήγαινε οπουδήποτε. Ακόμη και σε ένα έρημο νησί. Οι παριστάμενοι, είναι αλήθεια, δεν γέλασαν με το αστείο και ο Σίλβιο συνέχισε τα δικά του, συμπληρώνοντας: "εάν δεν ήμουν παντρεμένος, θα την παντρευόμουν αμέσως". Προκειμένου να μην ακούσει άλλα τέτοια ανέκδοτα η ομήγυρη, έκανε πως κρατούσε την κοιλιά από τα γέλια και αυτός σταμάτησε εκεί.

Ωστόσο, το περιστατικό είχε συνέχεια και κατά το... «όποιος γελάει τελευταίος, γελάει καλύτερα», η Βερόνικα προτίμησε αντί της κρεβατομουρμούρας, να στείλει επιστολή στην εφημερίδα La Republica, απαιτώντας από τον σύζυγό της δημόσια συγγνώμη. Η 50χρονη πρώην ηθοποιός και δεύτερη σύζυγος του Μπερλουσκόνι θεωρεί ότι οι... αβρότητες του θίγουν την αξιοπρέπειά της και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν αστεϊσμοί. Και τονίζει χαρακτηριστικά πως η ίδια στα 16 χρόνια του έγγαμου βίου τους θέλησε να εμφυσήσει στα παιδιά "θεμελιώδεις αρχές, όπως είναι η αξιοπρέπεια της γυναίκας". Μετά από αυτό, ο Σίλβιο θα πρέπει να ξανασκεφτεί τα αστεία που λέει και να προτιμήσει τα ανέκδοτα με τον Τοτό που είναι και πιο ανώδυνα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]