Λόπεζ: Απατούσε τον πρώην με τον νυν!

08.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξέρεις πως φώναζαν χαϊδευτικά φίλοι κι εχθροί τον Οτζάνι Νόα, πρώην σύζυγο της Τζένιφερ Λόπεζ, τον καιρό που ήταν παντρεμένοι;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξέρεις πως φώναζαν χαϊδευτικά φίλοι κι εχθροί τον Οτζάνι Νόα, πρώην σύζυγο της Τζένιφερ Λόπεζ, τον καιρό που ήταν παντρεμένοι; «Νδούλη» από το... Ταρανδούλη, αφού σύμφωνα με τον ίδιο η Τζένιφερ είχε φροντίσει να τον «στολίσει» δεόντως και να είναι φτυστός με τάρανδο! Μάλιστα, ο Νόα σκοπεύει να εκδώσει βιβλίο, όπου θα μιλάει για τον γάμο τους και για τα «κέρατα» μαζί.

Πρώτη φορά βλέπεις απατημένο να το διαλαλεί; Κι εγώ, αλλά ο Νόα, στους χαλεπούς αυτούς καιρούς, το πήρε αλλιώς και είπε: «Είμαι που είμαι κερατάς, τουλάχιστον να μην είμαι δαρμένος, αλλά... χρυσοπληρωμένος»! Ε, έχει και κάτι τρύπες να μπαλώσει ο «Νδούλης», οπότε το βιβλίο είναι μία πολλή καλή ιδέα. Ωστόσο, το πικάντικο στο στόρι είναι άλλο. Η Τζένιφερ μεταξύ άλλων ανδρών, απάτησε τον πρώην σύζυγο με τον νυν. Δηλαδή με τον Μαρκ Άντονι.

Κι επειδή ο Μαρκ αποδείχθηκε πολύ καλός εραστής, η Λόπεζ τον κράτησε «καβάτζα» για πολύ καιρό. Άλλωστε, τέτοιο κελεπούρι δεν το αφήνεις να σου φύγει. Πάντως, μην περιμένεις να διαβάσεις άμεσα το βιβλίο. Η Τζένιφερ, μόλις πληροφορήθηκε για τις κινήσεις του πρώην, κινήθηκε νομικά και οι δυο τους βρίσκονται στα δικαστήρια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]