Ο Χατζηγιάννης σνόμπαρε τον Μαρτάκη!

27.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Άκου τώρα τι άκουσα και πολύ στενοχωρήθηκα. Πήγε, λένε, ο Κώστας Μαρτάκης στο Vox, όπου άδει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για να δει τον αοιδό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άκου τώρα τι άκουσα και πολύ στενοχωρήθηκα. Πήγε, λένε, ο Κώστας Μαρτάκης στο Vox, όπου άδει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για να δει τον αοιδό και η αντιμετώπιση που είχε δεν ήταν αυτή που ταιριάζει σε κοτζάμ... προστατευόμενο Ηλία Ψινάκη.

Πριν λίγες μέρες, τα παιδιά του Κους- Κους είχαν «επιτόπιο» ρεπορτάζ από το κέντρο και σύμφωνα με αυτό ο Χατζηγιάννης «έφτυσε» τον Μαρτάκη σα να ήταν γραμματόσημο. Σημασία δεν του έδωσε. Για να καταλάβεις, όταν ο αοιδός βγήκε στην πίστα χαιρέτησε όλη την παρέα του Μαρτάκη, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, προσπερνώντας επιδεικτικά τον φερέλπιδα συνάδελφό του.

Το βράδυ εκείνο ο Ψινάκης απουσίαζε (αν ήταν εκεί, ο Μαρτάκης μπορεί να έπαιρνε ένα σκέτο... σπέρααα), έτσι ο Κώστας πήρε την πρωτοβουλία να αντιδράσει σε αυτό το σνομπάρισμα. Στο καπάκι σηκώθηκε μαζί με την παρέα του κι έφυγε από το μαγαζί. Οι περισσότεροι θαμώνες παρατήρησαν την τσαντίλα του Μαρτάκη καθώς έφευγε. Ο Χατζηγιάννης, πάλι, όχι. Αντί να έχει την έννοια του στον celebrity θαμώνα, τραγουδούσε. Τς, τς. Ντροπής πράγματα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]