Ο Κέβιν στο πλευρό της Σπίαρς!

27.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτή κι αν είναι πρόοδος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Πέρασε μία εβδομάδα στην κλινική αποτοξίνωσης, χωρίς να το σκάσει!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτή κι αν είναι πρόοδος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Πέρασε μία εβδομάδα στην κλινική αποτοξίνωσης, χωρίς να το σκάσει! Η νεαρή αοιδός, αφού έφυγε τρεις φορές από την κλινική, αποφάσισε να αφήσει τις «αποδράσεις» και να παρακολουθήσει το πρόγραμμα, μπας και καταφέρει να απεξαρτηθεί κι επιστρέψει στην κανονική της ζωή.

Σε αυτή την προσπάθεια έχει τη βοήθεια των γονιών της, αλλά και του πρώην συζύγου της, Κέβιν Φεντερλέιν. Μάλιστα, ο τελευταίος επισκέπτεται την Μπρίτνεϊ στην κλινική, ενώ την τελευταία φορά που πήγε, πήρε μαζί και τα δύο τους παιδιά. Ο Κέβιν, όπως λένε διάφοροι φίλοι του, αγαπάει ακόμη την Μπρίτνεϊ και θέλει πολύ να την βοηθήσει να γίνει καλά. Υποστηρίζουν, δε, πως η Σπιαρς δεν έπρεπε να τον χωρίσει, ενώ αν ήταν ακόμη μαζί δεν θα είχε πάρει αυτή την κατρακύλα!

«Περσινά ξινά σταφύλια» λέμε εμείς στο Ελλάντα. Όσον αφορά την κηδεμονία των παιδιών, το θέμα έχει παγώσει προς το παρόν. Μόλις γίνει καλά η Μπρίτνεϊ, τότε θα συζητηθεί ποιος θα την αναλάβει. Εκτός και αν στο μεταξύ, το πρώην ζευγάρι τα έχει ξαναβρεί. Βλέπεις, κάτι τέτοιες στιγμές σε φέρνουν πιο κοντά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]