Θυμωμένη η Μαντόνα με τον Ρίτσι!

23.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μούτρα» κρατάει η Μαντόνα στον σύζυγό της Γκάι Ρίτσι κι υποψιάζομαι πως αυτό δεν είναι ο, τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στον γνωστό σκηνοθέτη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μούτρα» κρατάει η Μαντόνα στον σύζυγό της Γκάι Ρίτσι κι υποψιάζομαι πως αυτό δεν είναι ο, τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στον γνωστό σκηνοθέτη. Γιατί, ξέρεις τι είναι να μουτρώσει η Μαντόνα και να είναι θυμωμένη με τον σύζυγο; Μη σου πω και... αιτία διαζυγίου.

Καλά, δεν μιλάμε για την κρεβατομουρμούρα. Αυτή είναι δεδομένη και τώρα που επέστρεψε από το Μαλάουι, όπου είχε πάει για έξι μέρες, ποιος γλιτώνει τον έρμο τον Γκάι από το βραδιάτικο μπίρι μπίρι. Για ποίο λόγο, όμως, η Μαντόνα θύμωσε με τον Ρίτσι; Επειδή, αυτός αρνήθηκε να πάει μαζί της στο Μαλάουι, την χώρα από όπου υιοθέτησαν τον μικρό Ντέιβιντ. Ο Γκάι επικαλέστηκε επαγγελματικές υποχρεώσεις, η Μαντόνα θύμωσε, αλλά επειδή είχε το ταξίδι, θα «διευθετήσει» το θέμα που προέκυψε, άμα τη επιστροφή της.

Στο Μαλάουι, η ντίβα πήγε μαζί με την Λούρδη και τον μικρό Ντέιβιντ. Έμειναν εκεί, έξι μέρες κι εκτός από το ορφανοτροφείο που χτίζει, επισκέφθηκαν και τον πατέρα του μικρού. Εξάλλου, η Μαντόνα του είχε υποσχεθεί πως θα τον επισκέπτονται συχνά και ο μικρός δεν θα κόψει την επικοινωνία μαζί του. Όσο για το κλίμα που επικράτησε στην αφρικανική χώρα; Ο κόσμος υποδέχτηκε την Μαντόνα μετά Βαΐων και Κλάδων, με σημαιούλες και πανό. Πάντως, η αοιδός δήλωσε πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το τραγούδι και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την οικογένεια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]