Μπραντ καλεί Τζένιφερ;

02.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τι περιμένεις να σου πω τι περιμένεις ν' απαντήσω στο τηλεφώνημα αυτό που με γυρνάει σ' όλα αυτά που είπα ν' αφήσω...."
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τι περιμένεις να σου πω τι περιμένεις ν' απαντήσω στο τηλεφώνημα αυτό που με γυρνάει σ' όλα αυτά που είπα ν' αφήσω. Να 'σαι καλά που με θυμήθηκες να 'σαι καλά που προσποιήθηκες ότι ενδιαφέρεσαι αν ζω ή αν πεθαίνωωωωω». Αφιερωμένο εξαιρετικά στην Τζένιφερ Άνιστον, που άμα πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν, κάπως έτσι ένιωσε όταν είδε μετά από χρόνια και ζαμάνια να της τηλεφωνεί ο Μπραντ Πιτ!

Ω ναι. Δημοσίευμα αμερικάνικου περιοδικού, συγκεκριμένα του Life & Style που επιμένει να χωρίζει τους «Brangelina», θέλει τον Μπραντ να τηλεφώνησε στην Τζένιφερ και μεταξύ άλλων να της εξομολογήθηκε πως μετάνιωσε που την άφησε για την Αντζελίνα και ότι έπρεπε να ήταν ακόμη μαζί. Μάλιστα, το τηλεφώνημα αυτό μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού σύμφωνα με το περιοδικό οι τσακωμοί των Brangelina τον τελευταίο μήνα είναι ομηρικοί και ο Πιτ είναι τόσο απογοητευμένος, που έσπευσε για παρηγοριά στην Τζένιφερ. Αυτή εννοείται πως έμεινε άγαλμα με τα όσα άκουγε στην άλλη γραμμή, ενώ οι «αυτήκοοι μάρτυρες» επιμένουν πως ο Μπραντ θα ήθελε πολύ να τα ξαναβρεί με την Άνιστον.

Και πάμε τώρα στην πραγματικότητα, που φαίνεται να απέχει πολύ από το παραπάνω δημοσίευμα. Οι εκπρόσωποι του ζευγαριού είναι οργισμένοι με τις φήμες, λέγοντας πως Τζολί - Πιτ είναι στην καλύτερη φάση της σχέσης τους και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Αυτό επιβεβαίωσε και ο αδελφός της Αντζελίνα, ο οποίος δήλωσε πως το ζευγάρι παίρνει από κοινού όλες τις αποφάσεις και η Τζολί δεν καταπιέζει τον Μπραντ. Εξάλλου, φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες δείχνουν τους Brangelina να απολαμβάνουν την βόλτα τους στη Νέα Ορλεάνη με τις δύο κόρες, Ζαχάρα και Σιλό και να είναι όλοι τους μες στην τρελή ευτυχία.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]