Η εξομολόγηση του Καραφώτη!

02.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» δε λέμε; Ε αυτό ισχύει και με τον Κώστα Καραφώτη, ο οποίος αποφάσισε μετά από πολύ καιρό να μιλήσει επιτέλους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» δε λέμε; Ε αυτό ισχύει και με τον Κώστα Καραφώτη, ο οποίος αποφάσισε μετά από πολύ καιρό να μιλήσει επιτέλους ανοιχτά για τη σχέση του με την Μάρω Λύτρα. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Κώστας παραδέχθηκε πως έκανε λάθη στη σχέση αυτή και το μεγαλύτερο ήταν που προσπαθούσε να την κρύψει και ποτέ δεν το παραδεχόταν.

Η πολιτική του κρυφτού μόνο κακό έκανε, αφού και η σχέση του με την Μάρω έληξε άδοξα και με πολλά προβλήματα και ο κόσμος σιχάθηκε να ακούει γι αυτούς. Βέβαια, ο Καραφώτης παραδέχθηκε πως η στάση που κράτησαν δεν ήταν ούτε για διαφημιστικούς λόγους, ούτε τους το επέβαλλε η εταιρεία. Απλά το παιδί από χωριό είναι και δεν γνώριζε το παιγνίδι της δημοσιότητας. Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, όσο άκουγα τον Κώστα να εξομολογείται μπροστά στο μικρόφωνο, ένιωσα μία συγκίνηση μα μία συγκίνηση.

Ειδικά, στο σημείο που είπε ότι ο έρωτας τους ήταν αληθινός και ουχί επικοινωνιακό τριπ. Δεν είχαμε αμφιβολία γι αυτό, αλλά άλλο είναι να ακούς διά στόματος Καραφώτη ότι ήταν ερωτευμένοι. Εδώ και τρία χρόνια που «παίζει» η ιστορία, μόνο την Μάρω ακούγαμε να μιλάει για τη σχέση. Καιρός ήταν να το κάνει και ο πρώην αγαπημένος της. Έστω και με τέτοια καθυστέρηση.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]