Η Ανιστον δεν έχει ξεπεράσει τον Βον!

03.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ανεπανάληπτος, ανεπανάληπτος θα είμαι εγώ για σένα. Ανεπανάληπτος, ανεπανάληπτος θα λες κι εσύ για μένααααα». Πράγματι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ανεπανάληπτος, ανεπανάληπτος θα είμαι εγώ για σένα. Ανεπανάληπτος, ανεπανάληπτος θα λες κι εσύ για μένααααα». Πράγματι, όπως φαίνεται ο Βινς Βον έχει μείνει ανεπανάληπτος στην Τζένιφερ Άνιστον, η οποία εδώ κι ένα χρόνο που έχουν χωρίσει, δεν μπορεί να κάνει σχέση.

Η Τζένιφερ έχει γνωρίσει αρκετούς άνδρες κι άλλοι τόσοι την θέλουν, η ίδια όμως δεν μπορεί να προχωρήσει μαζί τους, διότι σκέφτεται ακόμη τον Βον. Μπορεί η σχέση τους να ήταν μικρή σε διάρκεια, όμως, ήταν έντονη και η ηθοποιός στο πρόσωπο του Βινς έβλεπε το άλλο της μισό, τον τέλειο άνδρα, τον άνδρα τον σωστό. Αν και το τελευταίο δεν πιάνει καθότι ο αγαπημένος της - ως γνωστόν - την απάτησε με μία νεαρή κοπέλα στην Ουγγαρία.

Πάντως, η Τζένιφερ σκέφτεται σοβαρά να συγχωρήσει το «παραστράτημα» του Βινς, δίνοντας του μία τελευταία ευκαιρία. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα το πρώην ζευγάρι δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο του Χόλιγουντ, ενώ ρουφ γείτονες της Άνιστον αποκάλυψαν ότι αυτός πέρασε όλο το βράδυ στο σπίτι της. Ενεργό ρόλο για την επανασύνδεση του ζευγαριού έχει αναλάβει η κολλητή φίλη της Τζένιφερ, Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία αν και θεωρεί ανώριμο τον Βον, πιστεύει ότι είναι ο κατάλληλος και καλύτερος για την φίλη της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]