Οι φαρσέρ "ξαναχτύπησαν" τον Γρηγόρη!

03.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ούτε αστυνομικό τμήμα στα Εξάρχεια να ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τα τόσα τηλεφωνήματα που έχει δεχθεί για βόμβα στις εκπομπές του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ούτε αστυνομικό τμήμα στα Εξάρχεια να ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τα τόσα τηλεφωνήματα που έχει δεχθεί για βόμβα στις εκπομπές του. Μετά το «Πολύ την Κυριακή» ήρθε η σειρά για τον «Όμορφο κόσμο», όπου την Δευτέρα δέχθηκαν τηλεφώνημα για βόμβα.

Αυτή τη φορά, ο μαθημένος Γρηγόρης δεν ταράχθηκε, αλλά για καλό και για κακό - και μιας που είναι της... μόδας τελευταία οι βόμβες - η εκπομπή τελείωσε νωρίτερα κι έγινε ο απαραίτητος έλεγχος. Αφού αποδείχθηκε κι επίσημα ότι επρόκειτο για φάρσα, όλοι οι συντελεστές πήγαν για καφεδάκι. Εξάλλου, με τέτοια λιακάδα, ένας καφές τραβιόταν.

Ωστόσο, δεν είναι αυτό το θέμα. Απορώ, ποιοι έχουν βάλει στο στόχο φέτος τον έρμο τον Γρηγόρη. Τον βλέπουν που κάνει πλάκες μία ως υδραυλικός, μία ως... εντομοκτόνο και είπαν να του τη «σκάσουν» κι αυτοί; Κάποιοι «άπιστοι Θωμάδες», πάντως, που το μυαλό τους σκέφτεται πονηρά, πιστεύουν πως όλα αυτά γίνονται για την τηλεθέαση. Ειδικά, τώρα που η Ελεονώρα έχει στρογγυλοκαθίσει στην πρώτη θέση. Με το μπαρδόν κιόλας, αλλά θα πει ο τηλεθατής: «Ας δω σήμερα Γρηγόρη, μπορεί να σκάσει καμιά βόμβα»; Που ξέρεις, μπορεί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]