Το "δράμα" της Άντζελας!

18.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Να, κάτι τέτοιες αναποδιές συμβαίνουν στην Άντζελα Δημητρίου κι άντε μετά να την πείσεις ότι δεν της έχουν κάνει... μάγια!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να, κάτι τέτοιες αναποδιές συμβαίνουν στην Άντζελα Δημητρίου κι άντε μετά να την πείσεις ότι δεν της έχουν κάνει... μάγια! Πήγε, λοιπόν, η «Λαίδη» όλο χαρά κι ενθουσιασμό να τραγουδήσει για ένα μήνα στη Μύκονο κι έκλεισε το κέντρο που θα εμφανιζόταν. Μία μέρα μόνο πρόλαβε να τραγουδήσει, το Σάββατο στην πρεμιέρα, διότι την επόμενη το κέντρο «σφραγίστηκε».

Πότε θα ανοίξει; Άγνωστο. Σύμφωνα με την αστυνομία δεν έχει άδεια λειτουργίας, γι’ αυτό και το έκλεισαν μέχρι νεωτέρας. Καλά, περιττό να σου πω τι έφοδο έκαναν. Ούτε σε γκανγκστερική ταινία του Χόλιγουντ να βρίσκονταν. Τουλάχιστον, αυτό κατάλαβα από τις περιγραφές του αοιδού, Χάρη Ακριτίδη, ο οποίος βρίσκεται στο σχήμα. Ντου από παντού έκανε σύσσωμη η αστυνομία του νησιού κι αυτοί έντρομοι έφευγαν από τις πίσω πόρτες.

Η Άντζελα δεν έχει μιλήσει για το θέμα αυτό. Είναι πολύ στεναχωρημένη και προσπαθεί να πνίξει τον πόνο της στα μπαράκια του νησιού, σε απόμερες γωνίες, ενώ κόβει μόνη της βόλτες στα σοκάκια. Δεν θέλει κανένα δίπλα της. Σνιφ, σνιφ. Όσο για την κόρη της, Όλια αυτή κι αν είναι στεναχωρημένη. Περίμενε το κορίτσι με λαχτάρα να ανέβει στην πίστα κι έκλεισε το μαγαζί. Αυτή κι αν είναι γκαντεμιά. Και για τον κόσμο είναι, που δεν πρόλαβε να απολαύσει μάνα και κόρη επί τω έργω! Κρίμα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]