Σε ένα μήνα έρχεται ο γιος!

18.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε ένα μήνα αναμένεται η άφιξη του διαδόχου Νικολαϊδη και για το λόγο αυτό η Δέσποινα Βανδή παρέμεινε στο κλεινόν άστυ, μακριά από τις παραλίες των ελληνικών νησιών.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε ένα μήνα αναμένεται η άφιξη του διαδόχου Νικολαϊδη και για το λόγο αυτό η Δέσποινα Βανδή παρέμεινε στο κλεινόν άστυ, μακριά από τις παραλίες των ελληνικών νησιών. Γιατί, που να πάει η γυναίκα με την κοιλιά τούρλα; Ωστόσο, η Δέσποινα δεν παρέμεινε κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους της έπαυλης στη Φιλοθέη. Μαζί με την Μελίνα «οργώνουν» καθημερινά τις παραλίες της Αττικής, όπου μάνα και κόρη επιδίδονται σε παιγνίδια στον ήλιο και το νερό.

Εξάλλου, ο φωτογραφικός φακός έχει «συλλάβει» ουκ ολίγες φορές την αοιδό με την κόρη της να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην θάλασσα. Η Δέσποινα αν κι έχει ήδη κλείσει τον όγδοο μήνα, έχει πάρει μόλις εφτά κιλά! Είναι να το ακούει η κάθε έγκυος και να τσαντίζεται, που σε αυτήν μες στο καταχείμωνο της δέχεται καρπούζι! Όσο για τον Ντέμη; Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την ΑΕΚ δεν του επιτρέπουν να περνάει πολύ χρόνο μαζί τους.

Ωστόσο, μετά την τελευταία επίσκεψη της Δέσποινας στο γιατρό τους κι αφού βεβαιώθηκαν ότι όλα βαίνουν καλώς, πήγε και «χτύπησε» τατουάζ με το όνομα του γιου, Γιώργος! Γιατί, δηλαδή, ο Μπέκαμ καλύτερος πατέρας είναι που επίσης έχει τατού τα ονόματα των γιών του; Η Βανδή, τον Σεπτέμβριο θα μπει στο στούντιο να ηχογραφήσει το νέο της cd, ενώ οι εμφανίσεις της στο Διογένης με τον Βασίλη Καρρά και μάλλον το Νίνο θα ξεκινήσουν τέλη Νοεμβρίου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]