Ο Μπραντ μιλάει για την Ανιστον!

07.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με αγωνία και λαχτάρα περίμεναν όλοι της συνέντευξη του Μπραντ Πιτ στο περιοδικό «V», όπου μεταξύ άλλων θα μιλούσε για πρώτη φορά για το διαζύγιο του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με αγωνία και λαχτάρα περίμεναν όλοι της συνέντευξη του Μπραντ Πιτ στο περιοδικό «V», όπου μεταξύ άλλων θα μιλούσε για πρώτη φορά για το διαζύγιο του με την Τζένιφερ Άνιστον. Η ελπίδα ότι θα έκανε φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις του τύπου: «Χώρισα, γιατί ερωτεύτηκα την Αντζελίνα», παρέμειναν ελπίδες καθότι αυτά δε συμβαίνουν ούτε σε ταινίες του Χόλιγουντ, που πρωταγωνιστεί ο διάσημος ηθοποιός.

Άσε, που ο Μπραντ υποστήριξε αυτό που τόσο καιρό λέει η μητέρα των παιδιών του, ότι δηλαδή η Τζολί δεν ήταν η αιτία του διαζυγίου του. Οπότε δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τους πιστέψουμε. Εξάλλου, ο Πιτ ήταν ξεκάθαρος σε αυτό. Ήθελε πρώτα να τελειώσει το θέμα του γάμου του και μετά να προχωρήσει τη ζωή του. Στην προκειμένη περίπτωση να προχωρήσει με την Αντζελίνα, την οποία είχε ήδη γνωρίσει στα γυρίσματα του «Mr. and Mrs. Smith». Αυτό μου κάνει λίγο σε... stand by, αλλά για να λέει ο Μπραντ ότι δεν έτρεχε τίποτε, δεν θα καθίσω να το αναλύσω.

Όσον αφορά τον γάμο του με την Άνιστον, σύμφωνα με τον ηθοποιό, αυτός περνούσε πολύ καιρό πριν κρίση και μαζί με την Τζένιφερ προσπαθούσαν με πολύωρες συζητήσεις και προσπάθειες να το σώσουν. Όταν, όμως, κατάλαβε ότι η ιστορία έχει τελειώσει, αποφάσισε να χωρίσει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να πληγώσει τη σύζυγό του. Ήθελε να βγει το διαζύγιο όσο πιο ανώδυνα γινόταν, αλλά δυστυχώς στην πράξη συνέβη το αντίθετο.

Η σχέση του με την Αντζελίνα ακολούθησε μετά, ενώ οι φήμες και τα κουτσομπολιά που οργίαζαν την περίοδο εκείνη, τον άφηναν αδιάφορο, αφού στην τελική δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων για τα προσωπικά του. Ποιες είναι τώρα οι σχέσεις του με την Άνιστον; Σύμφωνα με τον ίδιο, ανάμεσα τους υπάρχει μία βαθιά φιλία, νοιάζεται ο ένας για τον άλλον και θα μείνουν «φίλοι» για πάντα, αφού πέρασαν μαζί εφτά θαυμάσια χρόνια. Τώρα τι λέει η Αντζελίνα για τη «φίλη» του αγαπημένου της, είναι... άλλου παπά ευαγγέλιο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]