Στα δικαστήρια η Μαστροκώστα

05.12.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, πολλές ατυχίες κυνηγάνε φέτος τη Γωγώ Μαστροκώστα. Εκεί που πάει να σηκώσει κεφάλι, συνέχεια όλο κάτι τη βρίσκει. Τον καιρό αυτό, τρέχει σε δικηγόρους και δικαστήρια, διεκδικώντας τα 35 εκατομμύρια που της "έφαγε" ο ασφαλιστής της.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Η δεύτερη φορά είναι η σημερινή που έσκασα σε ταξί ένα διχίλιαρο και είπα "χαλάλι τα λεφτά, όλα χαλάλι". Η αιτία είναι ότι ο εν λόγω ταξιτζής ήταν άριστος γνώστης των κοσμικών δρώμενων της χώρας και το καλύτερο; Ήξερε πολλά νέα. "Πολλές ατυχίες κυνηγάνε φέτος τη Γωγούλα" μου είπε: "Δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι το κορίτσι και όλο κάτι τη βρίσκει". Όπου Γωγούλα σημείωσε...Γωγώ Μαστοκώστα.

Η γυμνάστρια τον καιρό αυτό τρέχει σε δικηγόρους και δικαστήρια, διεκδικώντας τα 35 εκατομμύρια που της "έφαγε" ο ασφαλιστής της. "Στην αρχή μας ζαλίζουν τον έρωτα μέχρι να κάνουμε ασφάλεια και μετά μας τα τρώνε κανονικά" σχολίασε ο ταρίφας. Ο συγκεκριμένος ασφαλιστής, ονόματι Πηγατσιώτης, δεν είναι...κάποιος τυχαίος στο χώρο. Πριν λίγες μέρες, τον είχε κατηγορήσει ότι της καταχράστηκε 25 εκατομμύρια, η Νίκη Κάρτσωνα. Η μοντέλα δεν είχε και τόσο τύχη, αφού όλοι την κατηγόρησαν για ... αφέλεια. Με τη Γωγώ, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Με τον Πηγατσιώτη γνωρίζεται εδώ και τρία χρόνια καθώς είχε αναλάβει όλες τις ασφάλειες της: Σύνταξη, υγείας, συμβόλαια, τα πάντα. Η συνεργασία τους ήταν άψογη κι όταν πρότεινε στη Μαστροκώστα να του δώσει χρήματα να τα παίξει στο Χρηματιστήριο για να της τα αυγατίσει, αυτή δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Πήρε, λοιπόν, τις λίγες οικονομίες της (35 εκατομμύρια) και του τις εμπιστεύτηκε εν λευκώ. "Δουλεύεις σαν το σκυλί κι έρχεται ένας επιτήδειος και στα τρώει" ξανά μανά σχολίασε ο ταρίφας. Ωστόσο, δεν είναι αυτό που πείραξε τη Γωγώ. Νέα είναι θα δουλέψει και θα το βγάλει το άνωθεν ποσό. Αυτό που την εκνεύρισε και θέλει την παραδειγματική τιμωρία του σφαλιστή, είναι η αχαριστία του και ο τρόπος που της φέρθηκε λες και ήταν κάποια ξένη. "Του είχε δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη κι αυτός για ευχαριστώ, της έδωσε φαρμάκι" ήταν η τελευταία κουβέντα του ταξιτζή, πριν φθάσω στον προορισμό μου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ