Υστερία για τον ημίγυμνο Sakis!

12.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύο μέρες έχουν περάσει από τη συναυλία του «Σάααααααακη» Ρουβά στο Λυκαβηττό και η δύστυχη «μεγαλό - Ρουβίτσα» δε λέω ακόμη να συνέλθω.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύο μέρες έχουν περάσει από τη συναυλία του «Σάααααααακη» Ρουβά στο Λυκαβηττό και η δύστυχη «μεγαλό - Ρουβίτσα» δε λέω ακόμη να συνέλθω. Και πως να συνέλθω άλλωστε, όταν επί δύο ώρες και βάλε τα μάτια μου ήταν... εκτεθειμένα στους κοιλιακούς του Sakis; Δε λέω, το «είδωλο» συνηθίζει να μας δείχνει τους κολασμένα καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του, αλλά το βράδυ της Δευτέρας, λίγο έλειψε να πάθουμε... over dose.

Που λέει ο λόγος, διότι ποτέ δεν σου είναι αρκετός ένας... ημίγυμνος Sakis. Το τι ουρλιαχτό, τι υστερία και τι κλάμα μαζί με λιποθυμία τράβηξαν οι «Ρουβίτσες» όταν ο τραγουδιστής εμφανίσθηκε στη σκηνή ημίγυμνος, δεν μπορείς να φανταστείς. Κι όσες δε σωριάστηκαν κάτω, ούρλιαζαν ένα «Σάαααακη» που υπό άλλες συνθήκες θα σου έπαιρνε τα αυτιά, όμως, το βράδυ εκείνο και με τους κοιλιακούς απέναντι, άκουγες το παράφωνο ουρλιαχτό ως μελωδία.

Και ο σταρ Sakis, που έπιασε το νόημα, φρόντισε καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας να δείχνει λίγους κοιλιακούς για να...κρατάει ζεστό το κοινό. Βλέπεις, η ημίγυμνη εμφάνιση ήταν μόνο για την έναρξη, μετά ελέω κρύου έβαλε ένα μπλουζάκι. Στο Λυκαβηττό βρέθηκαν και πολλοί επώνυμοι, μιας και η συναυλία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ανάμεσα τους ήταν η Ελένη Κούρκουλα με το σύζυγό της, ο Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του, ο Τόνι Κονταξάκης, αλλά και η Κάτια Ζυγούλη, που κάναμε μαύρα μάτια να τη δούμε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]