Ο Θόρτον θεωρεί σέξι την Αντζελίνα!

13.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν είσαι η Αντζελίνα Τζολί έχεις πολλές ελπίδες - μη σου πω ότι είναι σχεδόν σίγουρο - να... τσακώσεις το κοπλιμέντο από τον πρώην σου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν είσαι η Αντζελίνα Τζολί έχεις πολλές ελπίδες - μη σου πω ότι είναι σχεδόν σίγουρο - να... τσακώσεις το κοπλιμέντο από τον πρώην σου, ακόμη κι αν έχετε σκοτωθεί κατά τον χωρισμό. Αν, όμως, είσαι μία φτωχή πλην τίμια και νοστιμούλα κοινή θνητή δεν έχεις καμία τύχη να ακούσεις καλή κουβέντα από πρώην. Τα «στραβοκάνα», «χαμηλοτάβανη γκόμενα» και «ανέραστη» είναι από τα... κολακευτικότερα που μπορείς να ακούσεις.

Η Αντζελίνα, όμως, ποτέ δεν θα τα ακούσει και για του λόγου το αληθές, βγήκε πριν λίγες μέρες ο πρώην σύζυγός της, Μπίλι Μπομπ Θόρτον και δήλωσε πως η Τζολί ακόμη και τώρα που έχει αδυνατίσει τόσο πολύ είναι σέξι. «Για την ακρίβεια» είπε ο πρώην «η Αντζελίνα ακόμη και άσχημη πάλι σέξι θα ήταν».

Να τον είχε πληρώσει πάλι τέτοια «ανεβαστικά» σχόλια δεν θα έλεγε. Αλλά, έτσι είναι ο Θόρτον, ένας extra large τύπος με τις γυναίκες, ακόμη κι αν είναι οι πρώην του. Η Τζολί, πάντως, δεν απάντησε στα κοπλιμέντα του πρώην συζύγου. Υπάρχει και ο Μπραντ και παρόλο που δεν του φαίνεται είναι... άγριος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]