Ο κόσμος "μαύρισε" τη show biz!

18.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χωρίς ενδιαφέρον θα είναι η νέα Βουλή, αφού από τους 300 οι εκπρόσωποι της show biz είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χωρίς ενδιαφέρον θα είναι η νέα Βουλή, αφού από τους 300 οι εκπρόσωποι της show biz είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Τι κι αν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων θύμιζαν «επώνυμη» λίστα καλεσμένων σε πάρτι; Λίγοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να μπουν στη Βουλή, αφού σε αυτές τις εκλογές ο κόσμος είπε να μην προτιμήσει ηθοποιούς, τραγουδιστές, παρουσιαστές και μοντέλα.

Έτσι, γνωστά και λαμπερά ονόματα - είτε ήταν για πρώτη φορά υποψήφιοι είτε όχι - έμειναν με τη χαρά της υποψηφιότητας. Κάποιοι, όπως ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαίρη Ακριβοπούλου θα επιστρέψουν στις δουλείες τους και κάποιοι άλλοι, όπως η Λουκία Παπαδάκη, μιας κι... εκτέθηκαν θα συνεχίσουν τον αγώνα τους. Εκτός, έμεινε και ο «Ταξίαρχος» Γιώργος - Στάθης Θεοχάρης - Βασιλείου και πολύ στενοχωρήθηκα, αφού δε σου κρύβω ότι ονειρευόμουνα να τον δω κάποια στιγμή... υπουργό Δημόσιας Τάξης!

Εκτός, έμειναν επίσης η «βαρόνη» Βίκυ Λέανδρος, ο Γιάννης Βούρος, ο Κώστας Τουρνάς, η Έλενα Κουντουρά, η Μάρω Κοντού, ο Κώστας Καρράς, ο Γιώργος Πάντζας, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Βασίλης Παϊτέρης, η Έφη Σαρρή, η Τάνια Ιακωβίδου και τέλος η Τζοβάννα Φραγκούλη, που το είπε αλλά δεν έγινε βουλευτής!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]