2.320 "σταύρωσαν" την Σαρρή!

18.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Σταυρώστε με, σταυρώστε με στα χέρια σας σηκώστε με» εκλιπαρούσε η Έφη Σαρρή τους ψηφοφόρους από τη θέση της υποψηφίας με το ΛΑΟΣ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σταυρώστε με, σταυρώστε με στα χέρια σας σηκώστε με» εκλιπαρούσε η Έφη Σαρρή τους ψηφοφόρους από τη θέση της υποψηφίας με το ΛΑΟΣ, αλλά φευ μόνο 2.320 άτομα έκαναν πράξη την επιθυμία της. Δε λέω, ως αριθμός δεν είναι και μικρός (αν σκεφτείς ότι κατέβηκε στη δύσκολη Β΄ Αθηνών), αλλά θα μπορούσαν να την είχαν «εμπιστευτεί» περισσότεροι κι αντί της 11ης θέσης να καταλάμβανε μία υψηλότερη και να έμπαινε πανηγυρικά στη Βουλή.

Ψηφίζεις που ψηφίζεις ΛΑΟΣ, δώσε ένα σταυρό στην Έφη να έχει η Βουλή... κέφι! Βράχνιασε προεκλογικά η Σαρρή να φωνάζει ότι η Βουλή θέλει κέφι, αλλά ουδείς της έδωσε σημασία. Προφανώς, ο κόσμος δεν ενδιαφέρθηκε για την... ψυχαγωγία των 300. Ίσως να έπαιξε και το ρόλο του το γεγονός ότι η αοιδός δεν ήξερε τα άρθρα κι ας δεσμεύτηκε προεκλογικά ότι θα τα διαβάσει αν εκλεγεί.

Πάντως, η ίδια δεν είναι και τόσο απογοητευμένη που δεν εξελέγη. Εξάλλου, για πρωτάρα δεν τα πήγε και άσχημα. Ωστόσο, η Σαρρή είναι κατηγορηματική πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική. Ακόμη κι αν της προτείνει ένα μεγάλο κόμμα. Δεν της βγαίνουν τελικά οι... σταυρώσεις!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]