Η Μελέτη είναι ερωτευμένη!

27.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι ωραία, τι καλά η Ελεονώρα είναι ερωτευμένη ξανά! Τώρα, ποίος είναι ο τυχερός που «έκλεψε» την καρδιά της Μελέτη δεν το γνωρίζουμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι ωραία, τι καλά η Ελεονώρα είναι ερωτευμένη ξανά! Τώρα, ποίος είναι ο τυχερός που «έκλεψε» την καρδιά της Μελέτη δεν το γνωρίζουμε, αφού η «πριγκηπέσα» κρατάει ως... επτασφράγιστο μυστικό το νέο της έρωτα. Λες να φοβάται το κακό μάτι; Μπααα.

Η Ελεονώρα έδωσε συνέντευξη στο «TV Ζάπινγκ» και όπως αποκάλυψε... «ίσως να είναι ερωτευμένη»! Ακόμη δεν το ξέρει, αλλά το μυαλό της προς τα εκεί πηγαίνει. Ο τυχερός δεν είναι ο Νίνο, αφού ο αοιδός είναι ερωτευμένος με άλλη (αυτό το λέω εγώ και όχι η Μελέτη) και οι δυο τους είναι μόνο δύο καλοί φίλοι. Αυτό το λέει η ίδια. Δεν είναι, όμως, ούτε ο δάσκαλος του σκι. Και ποιος είναι τέλος πάντων; Μας έφαγε η αγωνία.

Όπως είπε, δεν θα τον αποκαλύψει τόσο γρήγορα. Ολόκληρο χειμώνα έχουμε μπροστά μας, θέλει να μας κρατήσει σε αγωνία και να δημιουργήσει ένα σασπένς. Ε, να έχουν φέτος κάτι τα περιοδικά να ασχολούνται μαζί της, όταν στο τηλεοπτικό τοπίο υπάρχουν εγκυμοσύνες, χωρισμοί κι επανασυνδέσεις! Γιατί, ως γνωστόν... δεν πας ξυπόλυτη στα αγκάθια!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]