Άλλο Ελένη κι άλλο Πάνια!

01.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πόση διαφορά υπάρχει ανάμεσα στην εγκυμονούσα Ελένη Μενεγάκη και την εγκυμονούσα Ανίττα Πάνια. Η μέρα με τη νύχτα είναι οι δύο παρουσιάστριες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πόση διαφορά υπάρχει ανάμεσα στην εγκυμονούσα Ελένη Μενεγάκη και την εγκυμονούσα Ανίττα Πάνια. Η μέρα με τη νύχτα είναι οι δύο παρουσιάστριες και του λόγου το αληθές αποδείχτηκε στην πρεμιέρα των εκπομπών τους.

Στην πρώτη του «Καφέ» η μαμά Ελένη είχε γεμίσει το πλατό με μπαλόνια, παιγνίδια και παιδικές φωνές. Η ίδια είχε ντυθεί με ανοιχτά χρώματα, όλη η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στην εγκυμοσύνη της, ενώ οι τηλεθατές της εύχονταν «Καλή λευτεριά» και η ίδια δεν προλάβαινε να μοιράζει χαμόγελα, νάζια και φιλάκια στις θερμές ευχές που έπαιρνε.

Σε αντίθεση με την Ανίττα Πάνια, όπου η πρώτη των «Παρατράγουδων» μόνο εγκυμοσύνη δε? μύριζε! Η Ανίττα φορούσε τη γνωστή μαύρη στολή (παντελόνι και φαρδιά μπλούζα) κι αν δεν ήξερε κάποιος ότι είναι έγκυος, θα έλεγε ότι η παρουσιάστρια έχει παχύνει. Η κοιλιά της δε διακρινόταν, ενώ η ίδια δεν είχε τη γλυκύτητα - σε σημείο που σου ανεβαίνει το ζάχαρο - της Μενεγάκη. Μία τηλεθέατρια έκανε το λάθος να ευχηθεί στην Ανίττα να κάνει ένα γερό μωρό και το μάτι της παρουσιάστριας γυάλισε. Στο καπάκι ήρθε άλλο τηλεφώνημα με ευχές και το μάτι της γύρισε κούπα. Έτσι, μετά από αυτό κανένα από τα τηλεθεατόπουλα της Πάνια δεν τόλμησαν να της ευχηθούν.

Μιλάμε για μεγάλες διαφορές. Και χωρίς να υπονοώ κάτι, η Πάνια δεν ανήκει στους ανθρώπους εκείνους που προβάλλουν σημαντικές στιγμές της προσωπικής της ζωής. Αυτές είναι δικές της και η Ανίττα θέλει να τις μοιράζεται μόνο με το σύντροφό της και όχι με όλη της Ελλάδα. Εξάλλου, με τον Καρβέλα έκανε το παιδί και όχι με εμάς.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]