Το φάουλ της Ελεονώρας!

01.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Άλλο λέει το στόμα της κι άλλο λένε οι πράξεις της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία σε κάθε συνέντευξη της δηλώνει πως δεν την ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άλλο λέει το στόμα της κι άλλο λένε οι πράξεις της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία σε κάθε συνέντευξη της δηλώνει πως δεν την ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός και δεν θέλει να μπει στο παιγνίδι αυτό. Στη θεωρία η «πριγκιπέσσα» εφαρμόζει τα πιστεύω της. Στην πράξη, όμως, όχι. Και για του λόγου το αληθές, την Δευτέρα είχε καλεσμένους στον «Πρωινό Καφέ» τους δύο πρώην συμπαρουσιαστές του Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Τάνια Ιακωβίδου και τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Αν τη μέρα αυτή δεν έκανε πρεμιέρα ο «Όμορφος Κόσμος το πρωί» ουδείς θα ασχολείτο με την επιλογή της Ελεονώρας. Ωστόσο, το γεγονός ότι η πρόσκληση συνέπεσε με την έναρξη μόνο τυχαία και «αθώα» δεν θεωρείται. Βάλε και την κουβεντούλα που ακολούθησε με τους τρεις, δεν θέλει και πολύ για να αμφισβητήσει κανείς τις αγνές και μη... ανταγωνιστικές προθέσεις της Ελεονώρας. «Έχω παράπονο από παλιούς συνεργάτες» έλεγε η Τάνια και η «πριγκιπέσσα» μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα για τον... Γολγοθά που τράβηξε για έναν ολόκληρο χρόνο η παρουσιάστρια.

Κι από κοντά ο Αγγελίδης να συμφωνεί, κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι του. Όχι, αυτός φέρθηκε σπαθί στην Τάνια, σε αντίθεση με κάποιους άλλους - ονόματα δεν είπαν γιατί η Ελεονώρα δεν είναι... ανταγωνιστική - που δεν την βοήθησαν, ενώ με κάθε ευκαιρία χαντάκωναν (να το πω;) τη δημοσιογραφική της ταυτότητα. Η Μελέτη στο σημείο αυτό εξοργίστηκε που οι παλαιοί δεν βοηθούν τους νέους (τι καημός είναι αυτός που την έχει πιάσει φέτος;), άσχετα αν η Ιακωβίδου δουλεύει στην τηλεόραση τα τελευταία 15 χρόνια! Εδώ, πάει Ελεονώρα μου το... καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]