Σάρωσε με το "καλημέρα" ο Γρηγόρης!

03.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελευταίο αλλά όχι καταϊδρωμένο ρίχτηκε στη «μάχη» το αγόρι της πρωινής ζώνης και κατάφερε από την πρώτη κιόλας εκπομπή να τα κάνει όλα άνω κάτω.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελευταίο αλλά όχι καταϊδρωμένο ρίχτηκε στη «μάχη» το αγόρι της πρωινής ζώνης και κατάφερε από την πρώτη κιόλας εκπομπή να τα κάνει όλα άνω κάτω. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το καλημέρα του «Όμορφου κόσμου το πρωί» έκανε ένα ωραιότατο 32,3% τηλεθέαση, αφήνοντας πίσω κατά πολύ τις δύο άλλες κυρίες της ζώνης. Βέβαια, τα νούμερα της πρεμιέρας είναι ολίγον τι... πλασματικά, αφού όλοι κάθονται να τη δουν. Όμως, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και ο Γρηγόρης με την παρέα του έκαναν την καλύτερη αρχή.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία με την είσοδο του Αρναούτογλου είδε τα νούμερα των προηγούμενων ημερών να πέφτουν και να πιάνει μόλις 14,3% τηλεθέαση. Τι κι αν την Δευτέρα έκανε αφιέρωμα - μαμούθ στην «αιώνια αντίπαλο» Ρούλα Κορομηλά; Ο κόσμος είχε μεγαλύτερη περιέργεια να δει τον Γρηγόρη και πως αυτός συνυπάρχει με το Νίκο Μουτσινά, παρά τη συγκίνηση της μαμάς Ελένης για τα χτυπήματα της μοίρας που δέχτηκε η «αιώνια».

Όσο για την Ελεονώρα Μελέτη; Ο κόσμος αδιαφόρησε για τους δύο πικραμένους πρώην συνεργάτες του Αρναούτογλου, που έφερε στον «Πρωινό Καφέ» και όλοι μαζί «έθαψαν» το αγόρι, δίνοντας της μόλις ένα 13,8%. Παράπονο δεν πρέπει να έχει, διότι και πολύ της είναι αυτά τα νούμερα με τόση πίκρα και κακία που είχε η εκπομπή της την Δευτέρα. Εξάλλου, αν ήθελε να κάνει τη διαφορά και να «μπει» για τα καλά στο μάτι του Γρηγόρη, ας έφερνε την Ράνια Θρασκιά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]