Η δίαιτα - πείνα της Βανδή!

03.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι τραβάνε κι αυτές οι έρμες διάσημες που πρέπει να διατηρούν λεπτή τη σιλουέτα τους και να μην παίρνουν γραμμάριο; Δεν πα να διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης, δεν πα να διανύουν περίοδο λοχείας;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι τραβάνε κι αυτές οι έρμες διάσημες που πρέπει να διατηρούν λεπτή τη σιλουέτα τους και να μην παίρνουν γραμμάριο; Δεν πα να διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης, δεν πα να διανύουν περίοδο λοχείας; Οι διατροφικές «κραιπάλες» δεν είναι για τη λεπτοκαμωμένη αφεντιά τους. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει για όλες τις σταρ. Για την Δέσποινα Βανδή, όμως, ισχύει και με το παραπάνω.

Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε την αοιδό, η οποία σαράντα μέρες μετά τη γέννηση του γιου της εθεάθη σε εστιατόριο του Κολωνακίου να δειπνεί με τις φίλες της, Ελένη Μενεγάκη και Τζένη Μπαλατσινού. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να απαθανατίσει και τις τρεις, ενώ οι φωτογραφίες της αδυνατισμένης Δέσποινας με τσάντισαν τα μάλα. Λες και δεν γέννησε αυτή η γυναίκα πριν σαράντα μέρες. Είχε κορμί λαμπάδα, ενώ φορούσε κολάν που οι κοινές θνητές κάνουν χρόνια και χρόνια να το βάλουν μετά από γέννα.

Κι εκεί που πήγα να πέσω σε μελαγχολία για το πως τα καταφέρνει το θηρίο το Δεσποινάκι, έρχεται την επόμενη μέρα η Ελένη Μενεγάκη να δώσει... διαφωτιστικές λεπτομέρειες από το γεύμα των φιλενάδων. Η Βανδή έφαγε μόνο ένα ψάρι ?στρουμφάκι και μία πράσινη σαλάτα. Τίποτε παραπάνω. Ούτε ψωμί γωνία να την αγαπάει η πεθερά της, ούτε τυροσαλάτα, ούτε ευωδιαστό τζατζίκι, ενώ όταν οι άλλες παρήγγειλαν μπουγάτσες και γλυκά, η Δέσποινα μόνο σπυράκια δεν έβγαλε. Εμ, έτσι εξηγείται τέτοιο σώμα. Ας είναι καλά η πείνα. Και η πολλή γυμναστική, αφού η αοιδός έχει στο σπίτι της προσωπικό γυμναστή. Πάντως, η Ελένη «έφαγε» όλη την κουζίνα και πάλι καλά, διότι πελάτισσες σαν την Βανδή να είχε η ιδιοκτήτρια και θα έβαζε λουκέτο στο μαγαζί!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]