Η απάντηση του Θέμου για το "Όλα 8"!

03.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κι εκεί που όλοι είχαμε τις υποψίες και τις αμφιβολίες μας για τους λόγους που δεν προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης το «Όλα 8» και τα διάφορα σενάρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κι εκεί που όλοι είχαμε τις υποψίες και τις αμφιβολίες μας για τους λόγους που δεν προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης το «Όλα 8» και τα διάφορα σενάρια έδιναν κι έπαιρναν, έβγαλε μία ανακοίνωση ο Θέμος Αναστασιάδης και οι συντελεστές της εκπομπής, δίνοντας τέλος στο θέμα.

Σε αυτήν διευκρινίζεται ότι η εκπομπή δεν έπαιξε λόγω τεχνικού και μόνο προβλήματος της τελευταίας στιγμής. Αναφέρουν ότι είχε γυριστεί κανονικά και για του λόγου το αληθές, από τον ΑΝΤ1 προβαλλόταν το σχετικό τρέιλερ. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή παρουσιάστηκε εμπλοκή στον κεντρικό υπολογιστή παραγωγής. Και κλείνει η ανακοίνωση με μία «συγνώμη» στο τηλεοπτικό κοινό και τον ΑΝΤ1, για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε (και δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ στα 8 χρόνια προβολής της εκπομπής "ΟΛΑ", όπως αναφέρουν), ενώ υπόσχονται ότι θα επανορθώσουν... με το παραπάνω!

Όλα ωραία και καλά, λοιπόν και ουδείς έχει λόγο να μην τους πιστέψει. Η εκπομπή θα προβληθεί εκτάκτως την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου!