Παντρεύτηκε η Πάμελα!

08.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νυφούλα ντύθηκε για τρίτη φορά η Πάμελα Άντερσον και η είδηση δεν είναι αυτή, αλλά το γεγονός ότι το sex symbol γνώρισε κι ερωτεύθηκε τον γαμπρό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νυφούλα ντύθηκε για τρίτη φορά η Πάμελα Άντερσον και η είδηση δεν είναι αυτή, αλλά το γεγονός ότι το sex symbol γνώρισε κι ερωτεύθηκε τον γαμπρό πριν λίγες εβδομάδες κι αμέσως αποφάσισε να τον παντρευτεί. Τώρα, γιατί έπιασε την Πάμελα τέτοια κ..λοπηλάλα να παντρευτεί τον Ρικ Σόλομον μόνο η ίδια ξέρει. Αν και πολλοί λένε πως η νύφη είναι έγκυος (πότε πρόλαβε;), γι αυτό και ο γάμος έγινε τόσο βιαστικά.

Παίζει, βέβαια και το σενάριο που θέλει το γαμπρό «μεγάλο κελεπούρι» και η Πάμελα άπαξ και το έπιασε, δεν ήτο διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει από τα χέρια της. Γιατί, που αλλού θα βρει τέτοιο γαμπρό με λεφτά και... περγαμηνές ως προς τις αρσενικές του δραστηριότητες; Ρέστα είχε δώσει ως πρωταγωνιστής στο βίντεο «Στο κρεβάτι με την Πάρις» και η Πάμελα που είναι λάτρης αυτού του... κινηματογράφου (υπήρξε άλλωστε και η ίδια μεγάλη πρωταγωνίστρια σε αυτό το είδος) δεν έμεινε ασυγκίνητη από το ταλέντο του Ρικ.

Ο γάμος τους έγινε το Σάββατο στο Λας Βέγκας και μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση με 50 περίπου καλεσμένους. Η νύφη φορούσε μία δημιουργία του Βαλεντίνο και σε αντίθεση με τους δύο προηγούμενους γάμους της, πήγε ντυμένη. Λέμε τώρα, αφού φορούσε μία λευκή καυτή μίνι φούστα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]