Η Μάρω παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη!

12.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αν τον δείτε θέλω να του πείτε πω είμαι καλά, περνάω μια χαρά για μένα έχει σβήσει...». Και μπορεί στο άσμα της Πέγκυ Ζήνα η ερωτευμένη γυναίκα να λέει ψέματα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αν τον δείτε θέλω να του πείτε πω είμαι καλά, περνάω μια χαρά για μένα έχει σβήσει...». Και μπορεί στο άσμα της Πέγκυ Ζήνα η ερωτευμένη γυναίκα να λέει ψέματα, στην περίπτωση της Μάρως Λύτρα δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού η αοιδός είναι και δηλώνει ερωτευμένη. Οι εποχές της «μικρής κατσαριδούλας» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για την Λύτρα και ο φόβος που είχε να δηλώσει ερωτευμένη, μπας και θυμώσει ο Κώστας Καραφώτης δεν υπάρχει πια.

Ο Γιάννης Αμανατίδης είναι αλλιώς και δεν έχει κανένα πρόβλημα που ο έρωτας τους είδε το φως της δημοσιότητας. Εξάλλου, στην Γερμανία πρόλαβε κι έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «Bild» κι έχουν να λένε οι Γερμανοί για την σέξι Ελληνίδα αγαπημένη του ποδοσφαιριστή. Κάτι τέτοια, λοιπόν, βλέπει και ζει η Μάρω, η οποία όχι μόνο πετάει στα σύννεφα από ευτυχία, αλλά έχει ξεχάσει τον Καραφώτη.

Καλά, το χέρι στη φωτιά δεν το βάζουμε, αν και η ίδια δηλώνει πως έχει ξεπεράσει τον χωρισμό τους και χαίρεται που ο Κώστας αποφάσισε επιτέλους να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με γυναίκα στο πλευρό του. Το πιασες το υπονοούμενο, έτσι; Η Μάρω πηγαίνει συνέχεια στην Γερμανία, ενώ αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα ο Αμανατίδης, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]