Δίδυμα για Ζαγοράκη - Λίλλη;

15.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήταν να μην το πάρουν απόφαση ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλλη να νοικοκυρευτούν και να κάνουν μία μεγάλη οικογένεια. Άπαξ και πήραν την απόφαση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήταν να μην το πάρουν απόφαση ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλλη να νοικοκυρευτούν και να κάνουν μία μεγάλη οικογένεια. Άπαξ και πήραν την απόφαση, τίποτε δε σταματά το ζευγάρι να αποκτήσει μία πολυμελή οικογένεια και να εξελιχθούν στους Έλληνες... «Brangelina»! Με τη διαφορά ότι οι δικοί μας δεν υιοθετούν παιδιά, αλλά τα αποκτούν με τον παραδοσιακό τρόπο.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Λίλλη να είναι έγκυος για δεύτερη φορά, ενώ ακούγεται ότι το πρώην μοντέλο και νυν κυρία Ζαγοράκη περιμένει δίδυμα! «Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια» για τον πρόεδρο, ο οποίος γίνεται κατευθείαν... πολύτεκνος! Το ζευγάρι δεν έχει αναφερθεί στο θέμα της εγκυμοσύνης, αλλά το ίδιο είχε πράξει και στο πρώτο τους παιδί την Μαρία, αφού ως γνωστόν ο Ζαγοράκης δεν θέλει δημοσιότητα στην προσωπική του ζωή.

Πάντως, αμέσως μετά τον ερχομό της κόρης τους, ο Ζαγοράκης και η Λίλλη είχαν εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί και μάλιστα σύντομα. Κι απ’ ότι φαίνεται η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα, μόνο που ο πελαργός τώρα θα φέρει δύο παιδιά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]