Ξύλο για τα... πόδια της Αντριάνα!

12.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο χειρότερος εφιάλτης για ένα σύζυγο είναι να γίνει κάποια μέρα... και κερατάς και δαρμένος! Και φευ, ο εφιάλτης αυτός φαίνεται πως «χτύπησε» τον Κριστιάν Καρεμπέ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο χειρότερος εφιάλτης για ένα σύζυγο είναι να γίνει κάποια μέρα... και κερατάς και δαρμένος! Και φευ, ο εφιάλτης αυτός φαίνεται πως «χτύπησε» τον Κριστιάν Καρεμπέ. Το πρότυπο ευτυχίας ζευγάρι τους τελευταίους μήνες περνάει σοβαρή κρίση στον γάμο του κι αιτία είναι η «φιλία» της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα με γοητευτικό Γάλλο επιχειρηματία.

Την άνοιξη κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Αντριάνα, που απαθανάτιζαν το μοντέλο και τον «φίλο» της σε ανάρμοστες για παντρεμένη γυναίκα πόζες. Οι δυο τους ήταν στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία, εκείνη καθόταν άνετα στη θέση του συνοδηγού και είχε δώσει το δίμετρο πόδι της να το γλύψει ο «φίλος» της, ο οποίος έδειχνε να το απολαμβάνει. Οι φωτογραφίες έπεσαν στην αντίληψη του Κριαστιάν, ο οποίος έγινε έξαλλος. Ωστόσο, η σύζυγός του τον διαβεβαίωσε πως δεν τρέχει τίποτε και ήταν ένα αστείο τους στους παπαράτσι. Ο Καρεμπέ δεν είχε παρά να πιστέψει - για δικό του καλό δηλαδή - ότι δεν είναι κερατάς και η γυναίκα του είναι υπόδειγμα συζύγου.

Τέτοια ιστορία, όμως, δεν χωνεύεται εύκολα και για του λόγου το αληθές, πριν λίγες μέρες ο Κριστιάν συνάντησε τυχαία τον «φίλο» της Αντριάνας κι έγινε στο κέντρο του Παρισιού... της μουρλής το πανηγύρι. Ο Καρεμπέ όρμησε πάνω του να τον χτυπήσει, αλλά εκείνος προετοιμασμένος καθώς ήταν για τέτοιες περιπτώσεις, έβγαλε από την τσάντα του - sorry, από την τσέπη του - ένα σπρέι δακρυγόνου και το άδειασε στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Αυτός έπεσε κάτω φαρδύς πλατύς και ο «φίλος» από πάνω εφάρμοσε το... που σε πονεί και που σε σφάζει. Εκεί, επενέβησαν κάποιοι περαστικοί και το επεισόδιο έληξε. Ο Καρεμπέ μετά από αυτό, δεν ξέρουμε αν σίγουρα είναι κερατάς (κρατάμε τις επιφυλάξεις μας), πάντως δαρμένος είναι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]