Άλλος για νονός;

15.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτά είναι τα τυχερά του να είσαι διάσημος. Μένεις έγκυος και πριν ακόμη φέρεις στον κόσμο το παιδί, σφάζονται στα πόδια τα δικά σου και του... εμβρύου υποψήφιοι νονοί.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτά είναι τα τυχερά του να είσαι διάσημος. Μένεις έγκυος και πριν ακόμη φέρεις στον κόσμο το παιδί, σφάζονται στα πόδια τα δικά σου και του... εμβρύου υποψήφιοι νονοί. «Μάχη» δίνουν ποιος θα το βαφτίζει κι εσύ ο δύσμοιρος διάσημος προβληματίζεσαι ποιον επίσης διάσημο να επιλέξεις. Ενώ για τους απλούς θνητούς ισχύει το αντίθετο. «Σφάζονται» στα πόδια των υποψήφιων νονών μπας και τους βαφτίζουν το παιδί. Τέλος πάντων, μπαίνω στο θέμα.

Το ίδιο πρόβλημα με την Δέσποινα Βανδή αντιμετωπίζει η Αννίτα Πάνια, αφού οι προτάσεις από υποψήφιους νονούς για το μικρό Καρβελάκι, πέφτουν βροχή. Τόσο η Αννίτα, όσο και ο Νίκος Καρβέλας δεν έχουν καταλήξει ακόμη ποιος θα βαφτίσει τον «διάδοχο». Τουλάχιστον κατέληξαν στο όνομα, Ανδρέας, όπως λένε τον πατέρα της Αννίτας. Ωστόσο, στη «μάχη» ένα ελαφρύ προβάδισμα το έχει η Άννα Βίσση, η οποία από την πρώτη στιγμή που έμαθε τα νέα της εγκυμοσύνης, εξέφρασε την επιθυμία εκτός από «θεία» Άννα να γίνει και «νονά» Άννα.

Το ζευγάρι δεν της έχει ζητήσει επίσημα να κουμπαριάσουν κι αυτό το αποκάλυψε η ίδια η «Απόλυτη». Επίσημη πρόταση «κατέθεσε» ακόμη μία πρώην, η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, η οποία δήλωσε πως θα είναι μεγάλη της χαρά και τιμή, αν την επιλέξει το ζευγάρι. Ωστόσο, το Καρβελάκι δεν επιθυμούν να το βαφτίσουν μόνο πρώην και φίλοι. Και ο Κατμαν θέλει να γίνει νονός του μικρού, αλλά μάλλον η επιθυμία του είναι σε καθαρά... θεωρητικό επίπεδο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]