Η Έλλη Κοκκίνου στην Γιουροβίζιον;

15.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν» και στην ΕΡΤ άρχισαν ήδη να ψάχνουν αυτόν ή αυτή που θα μας εκπροσωπήσει στην Γιουροβίζιον.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν» και στην ΕΡΤ άρχισαν ήδη να ψάχνουν αυτόν ή αυτή που θα μας εκπροσωπήσει στην Γιουροβίζιον. Τι κι αν ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τον Μάιο; Τι κι αν το δελτίο του Star δεν έχει ασχοληθεί ακόμη με το θέμα; Οι άνθρωποι της κρατικής τηλεόρασης σκέφτονται, συσκέφτονται και κάνουν προτάσεις. Όχι επίσημες.

Μία τέτοια ανεπίσημη πρόταση έγινε και στην Έλλη Κοκκίνου, η οποία τη σκέφτεται σοβαρά. Η αοιδός στην Μ.Φ. (Μετά Φοίβο) εποχή επιθυμεί να κάνει μία στροφή στην καριέρα της, αλλά μία ενδεχόμενη συμμετοχή στην Γιουροβίζιον δεν είναι και τόοοσο άσχημη ιδέα. Μπορεί να μην είναι και η πλέον... ποιοτικότερη κίνηση, αλλά της Έλλης πάντοτε της άρεσε η ιδέα να πάρει μέρος στον εν λόγω διαγωνισμό.

Το μόνο πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση είναι ο χρόνος της αοιδούς. Άλλαξε εταιρεία, βγάζει καινούργιο cd - κι επειδή είναι το πρώτο στην Μ.Φ. εποχή θέλει να είναι και το καλύτερο - εμφανίζεται στον «Βοτανικό», οπότε καταλαβαίνεις πως είναι δύσκολα τα πράγματα. Το είπε, άλλωστε, η ίδια στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση. Άσε, που η Γιουροβίζιον δεν είναι ένας μήνας υπόθεση. Θέλει πολύ τρέξιμο τους προηγούμενους μήνες και σωστή προώθηση. Πάντως, η Κοκκίνου δεν αποκλείει προς το παρόν τίποτε.