Η Μπάρμπα "καρφώνει" τον Ανανιάδη!

17.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία ωραία ατμόσφαιρα πρέπει να θυμίζει η συνεργασία της Βάνας Μπάρμπα με τον Άνθιμο Ανανιάδη στην παράσταση «Η σαραντάρα και ο πρωτάρης» και τέτοια αγάπη και λατρεία που υπάρχει ανάμεσα τους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία ωραία ατμόσφαιρα πρέπει να θυμίζει η συνεργασία της Βάνας Μπάρμπα με τον Άνθιμο Ανανιάδη στην παράσταση «Η σαραντάρα και ο πρωτάρης» και τέτοια αγάπη και λατρεία που υπάρχει ανάμεσα τους, είναι να τη φτύνεις κάθε μέρα να μην τη ματιάσεις. Οι φήμες θέλουν τους δύο πρωταγωνιστές να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις και οι τσακωμοί τους να είναι συχνοί.

Μάλιστα, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα λέγεται ότι Βάνα και Ανανιάδης τσακώθηκαν άσχημα, επειδή εκείνη καθυστέρησε στις πρόβες. Θα θυμάσαι που τον είπε «τσουτσέκι»; Κι ενώ οι φήμες οργιάζουν, εκείνοι δεν κάνουν κάτι να τις διαψεύσουν. Το αντίθετο θα έλεγα, ρίχνουν περισσότερο λάδι στη φωτιά και περισσότερο η Μπάρμπα, η οποία με κάθε ευκαιρία «καρφώνει» τον Άνθιμο. Είναι να μη μπει άνθρωπος στη μύτη της Βάνας και κυρίως αν αυτός είναι ένα αμούστακο παιδί ετών 22!

Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσαν οι δυο τους για εβδομαδιαίο περιοδικό, η Μπάρμπα δήλωσε για τον Ανανιάδη πως είναι ένα ταλαντούχο παιδί, με πολλά χαρίσματα, αλλά για να προχωρήσει θα πρέπει να έχει μετριοπάθεια και ταπεινοφροσύνη! Ντόινγκ. Σου λέει, δηλαδή, η έμπειρη ηθοποιός πως ο Άνθιμος μετά την τηλεοπτική επιτυχία θεωρεί πως του χαρίστηκε όλος ο κόσμος και πρέπει να αλλάξει μυαλά και να γίνει ταπεινός! Και πάλι ντόινγκ. Με λίγα λόγια, μικρέ μου Άνθιμε... πάρκαρε το καλάμι με τη φούντα, διότι θα πάει στράφι τέτοιο ταλέντο. Μπάρμπα speaking και δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]