Η Σεμίνα υποκλίνεται στην Μενεγάκη!

17.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο μου; Όταν ένας άνθρωπος της τηλεόρασης καλείται να σχολιάσει άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης. Κι αν πρόκειται για την Σεμίνα Διγενή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο μου; Όταν ένας άνθρωπος της τηλεόρασης καλείται να σχολιάσει άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης. Κι αν πρόκειται για την Σεμίνα Διγενή, που σπάνια μιλάει, αλλά όταν το κάνει... τσακίζει κόκαλα, καταλαβαίνεις πως γελάνε και τα μουστάκια μου από το αποτέλεσμα. Χε, χε, «είναι φίλοι μας οι Γερμανοί». Η Σεμίνα, λοιπόν, έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

«Υποκλίνομαι στην Ελένη Μενεγάκη» είπε η Διγενή και την φαντάζομαι να γονατίζει στα πόδια της «βασίλισσας» για την οποία πιστεύει ότι ξέρει τι κάνει και με χειρουργική ακρίβεια προετοιμάζει οτιδήποτε. Μήπως θέλει να πει κάτι η ποιήτρια; Μήπως να πιάσουμε το υπονοούμενο; Για τη Ρούλα Κορομηλά πιστεύει ότι θα κάνει ξανά επιτυχία, αρκεί να το πιστέψει η ίδια. Και ο κόσμος συμπληρώνω εγώ, που τελευταία έχει γίνει πολύ... άπιστος Θωμάς στην περίπτωση της Ρούλας. Για το Νίκο Χατζηνικολάου είπε ότι είναι συναρπαστικό να δουλεύεις μαζί του, αρκεί να παίρνεις... πολυβιταμίνες.

Η Σεμίνα αναφέρθηκε και στην Τατιάνα Στεφανίδου με την οποία είχαν πάει μέχρι τα δικαστήρια. «Έχει ταλέντο και θα πετύχει, αρκεί να αγαπήσει τους ανθρώπους» είπε η Σεμίνα κι «έδωσε» τη συνάδελφό της χωρίς κουκούλα. Άκου να αγαπήσει τους ανθρώπους. Δεν τους αγαπάει η Τατιάνα, που πριν λίγες μέρες στην εκπομπή της δάκρυσε με το δράμα δύο παιδιών και τρέχαμε να δούμε ποιοι φούρνοι γκρεμίστηκαν στην Αθήνα; Τέλος, αναφέρθηκε και στην Μαριέττα Χρουσαλά για την οποία πίστευε και πιστεύει ότι έχει μέλλον στην τηλεόραση. Ωχ, βλέπω την Ελεονώρα Μελέτη εκτός των άλλων να χάνει και τον τίτλο της «πριγκηπέσας»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]