Διαζύγιο για το Νικολά Σαρκοζί!

19.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άλλες γυναίκες παρακαλάνε να γίνουν οι «πρώτες κυρίες» (μέχρι και απιστίες συγχωρούν) στη χώρα τους και η Σεσιλιά Σαρκοζί, που είχε την μοναδική αυτή ευκαιρία, την πέταξε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άλλες γυναίκες παρακαλάνε να γίνουν οι «πρώτες κυρίες» (μέχρι και απιστίες συγχωρούν) στη χώρα τους και η Σεσιλιά Σαρκοζί, που είχε την μοναδική αυτή ευκαιρία, την πέταξε. Το ζεύγος Σαρκοζί επιβεβαίωσε τις φήμες που τους ήθελαν να παίρνουν διαζύγιο, ανακοινώνοντας (με 15 λέξεις) ότι πρόκειται να χωρίσουν.

Το προεδρικό ζευγάρι της Γαλλίας αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο του από το 2005, όταν και οι δύο σύναψαν εξωσυζυγικές σχέσεις. Και τότε έφθασαν πολύ κοντά στον χωρισμό, όμως, τελευταία στιγμή κατάφεραν να σώσουν τον γάμο τους. Κι αν ο Νικολά Σαρκοζί ήτο ευτυχισμένος για την εξέλιξη αυτή, δε συνέβη το ίδιο με τη σύζυγό του, η οποία δεν μπορούσε να μείνει άλλο στο γάμο αυτό. Μάλιστα, με τον καιρό το «πνίξιμο» της Σεσιλιά όλο και μεγάλωνε.

Στην προεκλογική εκστρατεία του Σαρκοζί η σύζυγός του βρέθηκε στο πλευρό του, όμως, τι να είχε δίπλα του ένα «παγόβουνο», μια κερένια κούκλα, τι να είχε τη Σεσιλιά ήτο το ίδιο και το αυτό. Εκείνος την αγκάλιαζε στοργικά, τη φιλούσε και την ασπαζόταν με τρυφερότητα, ενώ εκείνη έμενε ατάραχη στη εκδηλώσεις αγάπης(;) του συζύγου της. Μετά την εκλογή του, η Σεσιλιά έπαψε να τον συνοδεύει σε ταξίδια και κοινωνικές εκδηλώσεις με τις φήμες για νέα εξωσυζυγική σχέση αυτής να φουντώνουν. Τελευταία, δε, κυκλοφόρησαν νέες φήμες που θέλουν και τον Πρόεδρο της Γαλλίας να διατηρεί ερωτική σχέση με δημοσιογράφο της χώρας του, κάτι όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί. Πάντως, το διαζύγιο αυτό έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον (κυρίως από κουτσομπολίστικη πλευρά), αφού είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία Πρόεδρος χωρίζει. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1996 κι έχει ένα γιο 10 ετών, ενώ αυτό θα είναι το δεύτερο διαζύγιο και για τους δύο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]