Μάρω - Καραφώτης μαζί στη Θεσσαλονίκη!

19.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κοίτα κάτι τρελές συμπτώσεις που συμβαίνουν μερικές φορές και σε κάνουν να λες: «ρε μπας και είναι της μοίρας γραμμένο;», ενώ τη βλέπεις και λίγο... Πάουλο Κοέλιο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κοίτα κάτι τρελές συμπτώσεις που συμβαίνουν μερικές φορές και σε κάνουν να λες: «ρε μπας και είναι της μοίρας γραμμένο;», ενώ τη βλέπεις και λίγο... Πάουλο Κοέλιο κι αναρωτιέσαι αν τελικά συνωμοτεί το σύμπαν για να είναι μαζί η Μάρω Λύτρα και ο Κώστας Καραφώτης. Μη γελάς καθόλου. Τόσα μαγαζιά έχει η Αθήνα κι ένα σχήμα δεν βρήκαν να τραγουδήσουν, με αποτέλεσμα οι δύο πρώην να ξεχειμωνιάσουν φέτος στη Θεσσαλονίκη!

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τα κέντρα όπου θα άδουν βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα είναι επίσης δύο κοινοί τους φίλοι, ο Θάνος Πετρέλης και ο Γιώργος Χρήστου. Κι αν για τους φαν του πρώην ζεύγους αυτή η «σατανική» σύμπτωση λέει πολλά, για τους ενδιαφερόμενους δε λέει τίποτε. Ειδικά, για την Μάρω, η οποία θέλοντας να αποφύγει ανεπιθύμητες(;) συναντήσεις νοίκιασε σπίτι στη συμπρωτεύουσα, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους οι οποίοι θα μείνουν όλοι μαζί σε γνωστό ξενοδοχείο.

Εντάξει και για τον Καραφώτη δε λέει κάτι αυτό, αφού είναι σφόδρα ερωτευμένος με την Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ πριν λίγες μέρες ανέβηκαν μαζί στη Θεσσαλονίκη. Γενικά, η ηθοποιός στα ρεπό της θα επισκέπτεται τον καλό της, ενώ η Μάρω στα δικά της θα «πετάγεται» μέχρι την Φρανκφούρτη να δει τον δικό της καλό, Γιάννη Αμανατίδη. Αυτοί την περίοδο οι πρώην σύντροφοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για πρόβες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]