Χωρίζει ο Μαρκουλάκης;

19.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όλο και φουντώνουν οι φήμες τον τελευταίο καιρό που θέλουν τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να είναι πολύ κοντά στον χωρισμό με τη σύζυγό του, Έρση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλο και φουντώνουν οι φήμες τον τελευταίο καιρό που θέλουν τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να είναι πολύ κοντά στον χωρισμό με τη σύζυγό του, Έρση. Ο ίδιος αποφεύγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα όσα ακούγονται κι όσο κάνει σόλο δημόσιες εμφανίσεις, τόσο ενισχύονται τα σενάρια περί διαζυγίου.

Μάλιστα, διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ζευγάρι δε ζει πλέον κάτω από την ίδια στέγη, με τον Μαρκουλάκη να έχει μετακομίσει αλλού. Αίτηση διαζυγίου δεν έχουν καταθέσει, αφού και οι δύο θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια μέχρι να πάρουν τη μεγάλη απόφαση του χωρισμού. Γι’ αυτό άλλωστε ο ηθοποιός έφυγε από το σπίτι, μήπως έτσι εκτονωθεί η ένταση και δουν πιο ήρεμα τα πράγματα.

Βλέπεις, τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις ο τσακωμός πάει σύννεφο. Κι επειδή έχουν ένα μικρό γιο, για το καλό του οποίου νοιάζονται και οι δύο, είπαν να δοκιμάσουν και αυτή τη λύση. Πάντως, ο Μαρκουλάκης τελευταία κυκλοφορεί σόλο και για του λόγου το αληθές, πριν λίγες μέρες πήγε μόνος του στην πρεμιέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ενώ μετά το τέλος της παράστασης οι δύο φίλοι πήγαν μαζί σε μπαρ του Κολωνακίου.