Ο Αμανατίδης πήγε στην Μάρω

23.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο έρωτας και βουνά κινεί και αποστάσεις εκμηδενίζει και ο, τι θέλεις κάνει. Άμα είσαι, δε, πάνω στα μέλια όλα τα παραπάνω σου φαίνονται παιγνίδι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο έρωτας και βουνά κινεί και αποστάσεις εκμηδενίζει και ο, τι θέλεις κάνει. Άμα είσαι, δε, πάνω στα μέλια όλα τα παραπάνω σου φαίνονται παιγνίδι. Το αυτό συμβαίνει στην περίπτωση της Μάρως Λύτρα και του Γιάννη Αμανατίδη, οι οποίοι έχουν κάνει τη διαδρομή «Θεσσαλονίκη - Φρανκφούρτη» «Αιγάλεω - Χαλάνδρι» με το μετρό. Είναι βλέπεις, πάνω στα μέλια του πρώτου καιρού και λεπτό δεν μπορεί ο ένας μακριά από τον άλλον. Έτσι, με κάθε ευκαιρία παίρνουν το πρώτο αεροπλάνο και βρίσκονται.

Αυτό έκανε και ο Αμανατίδης, ο οποίος την Κυριακή το βράδυ μόλις τελείωσε ο αγώνας της ομάδας του πήγε στη Θεσσαλονίκη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά επισκέφθηκε την Μάρω στο κέντρο όπου άδει. Εμ πως, μόνο στο cd να την ακούει; Να μην τη δει και live να καμαρώσει τα κάλλη της, που όλοι έχουν να πουν κάτι γι’ αυτά; Έτσι, μαζί με μεγάλη παρέα βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα και δεν πήρε τα μάτια του πάνω από την Μάρω όσο αυτή τραγουδούσε.

Ποια κούραση και ποιο... τζετ λανγκ; Ο ερωτευμένος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Τραγουδούσε, χτυπούσε παλαμάκια, ενώ ανθοστόλισε με γαρύφαλλα την αγαπημένη του. Όσο για τους θαμώνες που άπαξ και τον εντόπισαν στο μαγαζί, παρακολουθούσαν κάθε κίνηση του; Μήτε που τον ένοιαξε. Ήταν... προσηλωμένος στη Μάρω κι εδώ που τα λέμε με τέτοιες hot εμφανίσεις, όλοι σε αυτήν είναι προσηλωμένοι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]