Η Τζολί δεν έχει πρόβλημα με την Ανιστον!

29.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα» και στην περίπτωση της Αντζελίνα Τζολί με την πρώην του Μπραντ Πιτ, Τζένιφερ Άνιστον έχει... βγει το μάτι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα» και στην περίπτωση της Αντζελίνα Τζολί με την πρώην του Μπραντ Πιτ, Τζένιφερ Άνιστον έχει... βγει το μάτι. Έχει βουίξει ο τόπος ότι η Αντζελίνα ζηλεύει την πρώην, ενώ πιστεύει ότι θέλει να κερδίσει πίσω τον Μπραντ. Για το λόγο αυτό έχει απαγορέψει στον αγαπημένο της να έχει κάθε επαφή μαζί της, διότι όπως λέει και ο σοφός λαός... «φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά».

Εξάλλου, πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν την Αντζελίνα να τα έχει πάρει στο κρανίο με τον Μπραντ, επειδή εκείνος συνάντησε την Τζένιφερ, ενώ είχε μαζί του την βιολογική τους κόρη, Σιλό. Κάτι, που όμως δεν είχε συμβεί στην πραγματικότητα. Και όπως φαίνεται ούτε η ζήλια της Τζολί ισχύει. Φίλος των «Brangelina» υποστηρίζει ότι η ηθοποιός δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Άνιστον, ούτε φοβάται πως θα της πάρει τον Πιτ, αφού έχει εμπιστοσύνη στον αγαπημένο της.

Μάλιστα, δεν τη νοιάζει ούτε αν οι δύο πρώην συναντηθούν ή ακόμη μιλήσουν στο τηλέφωνο. Καταλαβαίνει την ανάγκη του Μπραντ να έχει καλές σχέσεις με την Τζένιφερ, για την οποία νιώθει τύψεις από τον τρόπο που χώρισαν. Ε, νιώθει και η Αντζελίνα λίγες τύψεις που κατά κάποιο τρόπο ήταν η «πέτρα του σκανδάλου», οπότε είπε να δείξει ανωτερότητα. Ωστόσο, Πιτ και Ανιστον δεν έχουν καμία επικοινωνία, επειδή ο ίδιος ο Μπραντ δεν το έχει επιδιώξει. Και μετά σου βγάζουν κακιά την «Αντζυ».


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]