"Σεξ και ναρκωτικά" απειλούν το Μπάκιγκχαμ!

29.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για την Βασίλισσα Ελισάβετ και τόσα σκάνδαλα μαζεμένα δεν είχαμε ούτε στην... Δυναστεία! Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι παραπάνω από άτακτα και ο Βρετανικός Τύπος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για την Βασίλισσα Ελισάβετ και τόσα σκάνδαλα μαζεμένα δεν είχαμε ούτε στην... Δυναστεία! Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι παραπάνω από άτακτα και ο Βρετανικός Τύπος έχει συνέχεια ψωμί από την οικογένεια. Ωστόσο, τις τελευταίες δύο μέρες το Μπάκιγκχαμ ζει πραγματικά δύσκολες στιγμές, μετά την αποκάλυψη ότι δύο άνδρες εκβίαζαν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας για να μην αποκαλύψουν σκάνδαλο με "σεξ και ναρκωτικά".

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Ιαν Στράτσαν και ο Σον Μακίγκαν απειλούσαν το βασιλικό μέλος με ένα βίντεο και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, έδειχνε αυτόν ή αυτή να συνευρίσκεται σεξουαλικά με συνεργάτη του. Μάλιστα, απαίτησαν 100 χιλιάδες δολάρια, προκειμένου να μη βγάλουν... τα άπλυτα στη φόρα. Ωστόσο, οι Βρετανικές Αρχές μετά από οργανωμένη επιχείρηση κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο «αθεόφοβους» (γιατί δεν τα βάζουμε έτσι απλά με κοτζάμ βασιλική οικογένεια) εκβιαστές στο ξενοδοχείο Χίλτον του Λονδίνου και να κατασχέσουν τα υπάρχοντα στοιχεία.

Αν πράγματι, υπήρχε τέτοιο ροζ βίντεο και ποιο είναι το άτακτο μέλος, κανείς δεν πρόκειται να μάθει, αφού με δικαστική εντολή απαγορεύθηκε σε όλα τα μέσα να αποκαλύψουν το όνομα του μέλους. Οπότε, καταλαβαίνεις πως θα μείνουμε με τη χαρά, ενώ θα αρκεστούμε στο να κάνουμε διάφορες εικασίες. Μιλάμε για μεγάλο μυστήριο. Αν και κύκλοι του Παλατιού αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για προβεβλημένο μέλος. Λίγο περίεργο είναι αυτό, αφού όλοι τους είναι μέσα στη δημοσιότητα και πρωταγωνιστές. Δευτεραγωνιστές η οικογένεια αυτή δεν έχει. Τέλος πάντων. Όσο για τους δύο εκβιαστές θα εμφανισθούν τον Δεκέμβριο ενώπιον του Ποινικού Δικαστηρίου του Ολντ Μπέιλι.