Τους ένωσε ο "Γητευτής";

09.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ηθοποιός έπρεπε να γίνω. Να είμαι... κάθε ταινία κι ένας αγαπημένος, όπως οι ναυτικοί ένα πράγμα. Και η Μαρία Κορινθίου άλλο ένα πράγμα. Μωρέ το νόημα της ζωής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ηθοποιός έπρεπε να γίνω. Να είμαι... κάθε ταινία κι ένας αγαπημένος, όπως οι ναυτικοί ένα πράγμα. Και η Μαρία Κορινθίου άλλο ένα πράγμα. Μωρέ το νόημα της ζωής έχει πιάσει η νεαρή ηθοποιός, την οποία οι φήμες τώρα θέλουν να βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της, Ιωσήφ Μαρινάκη.

Πρόσεξες ότι δεν χρησιμοποίησα τη λέξη «ερωτεύτηκε»; Αυτή είναι άγνωστη λέξη για την ηθοποιό και... α πα πα πα η Μαρία δεν κάνει τέτοια πράγματα. Ξέρω, ξέρω τώρα εσύ απορείς τι απέγινε ο Αλέκος Συσσωβίτης και η μοναδική αυτή σχέση που είχαν σε πνευματικό κυρίως επίπεδο. Να σου πω ότι ξέρω, θα σε γελάσω. Μάλλον, θα διαπίστωσαν μέσα από καμιά φιλοσοφική κουβέντα ότι έχουν ασυμφωνία χαρακτήρων κι έδωσαν τέλος στη σχέση τους, που ούτως ή άλλως δεν μας απασχόλησε και πολύ.

Τώρα, πολλά δημοσιεύματα θέλουν την Κορίνθιου να βγαίνει με τον Μαρινάκη, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα του «Γητευτή». Α, τον Συσσοβίτη τον είχε γνωρίσει στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας. Στη σειρά, Μαρία και Ιωσήφ είναι ζευγάρι, οπότε μάλλον δεν ήταν δύσκολο γι’ αυτούς να έρθουν κοντά. Μάλιστα, βγαίνουν αρκετά συχνά έξω, αν και οι δυο τους υποστηρίζουν ότι είναι μόνο φίλοι. Καλά, το τελευταίο θα το δείξει το μέλλον.