Η Ελένη έχει πιάσει κορυφή, αλλά...

09.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Φέτος είναι η χρονιά μου, η χρονιά μου» σφυρίζει αδιάφορα η Ελένη Μενεγάκη, η οποία βλέπει τον «Καφέ» της να είναι σταθερά πρώτος και με διαφορά από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Φέτος είναι η χρονιά μου, η χρονιά μου» σφυρίζει αδιάφορα η Ελένη Μενεγάκη, η οποία βλέπει τον «Καφέ» της να είναι σταθερά πρώτος και με διαφορά από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές. Και μέχρι να πάει να γεννήσει, πολύ δύσκολα θα πέσει από την κορυφή. Εξάλλου, το έχουν πει: παιδί και σκυλί κλέβουν πάντα την παράσταση. Ακόμη κι αν το παιδί είναι έμβρυο!

Η εικόνα της Ελένης με την κοιλιά τούρλα να χτυπιέται από τα γέλια και να σαβουριάζει ο, τι βρει μπροστά της, χωρίς να τη νοιάζει αν θα παχύνει, συγκινεί πάντα τους τηλεθεατές. Κι απόδειξη, οι δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της παρουσιάστριας, όπου και πάλι η Μενεγάκη ήταν η «πρωταθλήτρια» της ABG! Βέβαια, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος και οι αντίπαλοι στην πρωινή ζώνη περισσότεροι.

Κι εντάξει, η Ελένη - εκτός απροόπτου - θα... στεφθεί «πρωταθλήτρια χειμώνα», στο τέλος θα πάρει το πρωτάθλημα; Πόσο θα κοστίσει σε νούμερα η άδεια λοχείας της; Θα εκμεταλλευτούν οι ανταγωνιστές τη μικρή απουσία της για να ανακάμψουν; Και άμα επιστρέψει, θα ξαναπιάσει κορυφή; Όλα αυτά φαίνεται πως προβληματίζουν και την ίδια, γι’ αυτό και καθημερινά με τους συνεργάτες της κάνουν συσκέψεις επί συσκέψεων για να δουν τι θα κάνουν, όταν αυτή φύγει με το καλό για να γεννήσει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]