Ο Λάκης "χτύπησε"... 60αρι!

21.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το «τηλεοπτικό φαινόμενο» φέτος ακούει στο όνομα Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος με το «Αλ Τσαντίρι» κάθε εβδομάδα τινάζει την... τηλεοπτική μπάνκα στον αέρα. Η εκπομπή το βράδυ της Τρίτης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το «τηλεοπτικό φαινόμενο» φέτος ακούει στο όνομα Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος με το «Αλ Τσαντίρι» κάθε εβδομάδα τινάζει την... τηλεοπτική μπάνκα στον αέρα. Η εκπομπή το βράδυ της Τρίτης έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 60%, ενώ έφθασε να «χτυπήσει» ακόμη και 69% τρελαίνοντας τα μηχανάκια της AGB.

Τέτοια νούμερα η τηλεόραση δύσκολα βλέπει, ειδικά όταν πρόκειται για σήριαλ ή εκπομπή. Αυτά, μέχρι στιγμής, είναι προνόμιο των ποδοσφαιρικών αγώνων και της Γιουροβίζιον, αλλά με τη φόρα που έχει πάρει φέτος ο Λάκης, δεν αποκλείεται να φάει ακόμη και την Παπαρίζου! Ακόμη και το «Παρά πέντε» που στα δύο χρόνια προβολής του ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον πίνακα της AGB, τέτοια νούμερα δεν έπιανε.

Καταλαβαίνεις, τι χαρές και πανηγύρια έχουν στήσει στον Alpha, με το «Τσαντίρι» κάθε εβδομάδα να μεγαλώνει το χρόνο προβολής. Αυτή την Τρίτη η εκπομπή συμπλήρωσε αισίως 2,5 ώρες προβολή. Αλλά λίγη σημασία έχει, αφού οι τηλεθεατές όχι μόνο δε βαριούνται, αλλά δεν το κουνάνε ρούπι ακόμη και στις διαφημίσεις. Εκεί, να δεις χαρές από τους διαφημιστές.