Ο Ανδρέας βρήκε τον "μάστορά" του!

21.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το μάστορά του στο πρόσωπο της Ρούλας Βροχοπούλου έχει βρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, του οποίου τρώγεται ο απαυτός να τα ακούει κάθε φορά από την «απαρηγόρητη».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το μάστορά του στο πρόσωπο της Ρούλας Βροχοπούλου έχει βρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, του οποίου τρώγεται ο απαυτός να τα ακούει κάθε φορά από την «απαρηγόρητη». Την επόμενη του Πολυτεχνείου κι αφού είχε πέσει «βαρύ» στους τηλεθεατές το αφιέρωμα που έκανε για την ημέρα ο Ανδρέας, είπε την Κυριακή να... ελαφρύνει λίγο την κατάσταση. Και να ανεβάσει λίγο τα νουμεράκια της εκπομπής, που τα τελευταία Σαββατοκύριακα «ξύνει» συνέχεια την πλάτη της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Και ποία καλύτερη λύση για όλα τα παραπάνω; Η Ρούλα Βροχοπούλου, βεβαίως βεβαίως, η οποία για όλες τις εκπομπές που πηγαίνει είναι η... κότα της AGB με τα χρυσά νούμερα. Φευ, αυτό δεν ίσχυσε στην περίπτωση του Μικρούτσικου, ο οποίος και πάλι είδε «πλάτη». Λίγη σημασία έχει αυτό για τους τηλεθεατές, οι οποίοι γι’ ακόμη μία φορά απόλαυσαν την - τα έχω τετρακόσια - Ρούλα να τη λέει στον άνθρωπο που την «ανακάλυψε» και την έβγαλε στην τηλεόραση.

Άστα Ανδρέα μου, η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Κι αυτός, όμως, φιρί φιρί το πηγαίνει να τα ακούει. «Εγώ και ο Ανδρέας είμαστε στην ίδια μοίρα» είπε η Βροχοπούλου «Πιπίνι εγώ, πιπίνι και αυτός. Επειδή, δηλαδή, είμαι γυναίκα;» αναρωτήθηκε και δίκιο έχει. Δεν μπορεί, δηλαδή, αυτή να «χτυπήσει» τεκνό; Αποκλειστικότητα των πετυχημένων ανδρών είναι αυτό; Όπως καταλαβαίνεις, το σχόλιο της Ρούλας ήταν συνέχεια της ατάκας που είχε πει στον Ανδρέα προ καιρού ότι και καλά η Δήμητρα αν δεν ήταν ο Μικρούτσικος δεν θα τον παντρευόταν. Κάγκελο έμεινε τότε ο Ανδρέας, κάγκελο έμεινε και τώρα. Ήθελε να της προτείνει και στήλη στην εκπομπή. Παίρνουμε τέτοια ρίσκα Ανδρέα μου;