Η Πάνια απαντάει στον Λάκη!

22.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν στο σπιτικό του Νίκου Καρβέλα. Ο μουσικοσυνθέτης κάνει πόλεμο με Αννίτα και λοιπούς». «Εχθρός» είναι ο Λάκης Λαζόπουλος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν στο σπιτικό του Νίκου Καρβέλα. Ο μουσικοσυνθέτης κάνει πόλεμο με Αννίτα και λοιπούς». «Εχθρός» είναι ο Λάκης Λαζόπουλος και αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Πάνια να πάρει το... όπλο. Μία μέρα μετά την απάντηση του Λάκη στα όσα είπε γι΄ αυτόν ο Καρβέλας και το «σφάξιμο» με το βαμβάκι που του έκανε, η Αννίτα ανέλαβε δράση και να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια τα πήγε πολύ καλύτερα από τον σύντροφό της.

Τι να κάνουμε; Πρέπει κάπου κάπου να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους οι γυναίκες. Και η Αννίτα από την εκπομπή της, Je t’ aime, «καθάρισε» μια χαρά για λογαριασμό του Καρβέλα. Μία ατάκα της ήταν αρκετή για να απαντήσει στον Λαζόπουλο, όχι με το ίδιο χιούμορ, αλλά σίγουρα έξυπνα. Χωρίς κατινιές και απειλές. «Το αγαπημένο μου ζώο τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου είναι ο πίθηκος» είπε η Πάνια για να συνεχίσει «Προτιμώ τον άνδρα πίθηκο, παρά ανήθικο».

Την ίδια στιγμή, έπαιζε παλαιότερο και «προφητικό» τραγούδι του «Μότσαρτ - Καρβέλα» που μιλούσε για άνδρα πίθηκο και όχι ανήθικο. Η ατάκα της Αννίτας ήταν απάντηση στο βίντεο κλιπ του Λάκη για το τραγούδι του Καρβέλα «Μία είναι η λύση» με πρωταγωνιστή σε αυτό τον πίθηκο «Μακάκα». Όσο για τον Καρβέλα; Αυτός, ακόμη, δεν έχει απαντήσει. Πληροφορίες τον θέλουν να μιλάει την Παρασκευή στον ραδιοφωνικό σταθμό που έκανε τις δηλώσεις - φωτιά την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα αν θα απαντήσει με τραγούδι ή θα προχωρήσει κατευθείαν στο ξήλωμα των ραμμάτων της γούνας του Λαζόπουλου, θα σε γελάσω. Άγνωσται αι βουλαί του «Μότσαρτ».


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]