Γάμος και παιδί για τον Δάντη!

21.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έτοιμος για το τρίτο στεφάνι είναι όπως όλα δείχνουν ο Χρήστος Δάντης. Εξάλλου, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Το τρις και το τέταρτο πάρτο και πέτα το.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έτοιμος για το τρίτο στεφάνι είναι όπως όλα δείχνουν ο Χρήστος Δάντης. Εξάλλου, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Το τρις και το τέταρτο πάρτο και πέτα το. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Δάντη να παντρεύεται την αγαπημένη του, Φλώρα Θεοδώρου και μάλλον αυτές είναι πραγματικότητα.

Και όχι μόνο αυτό, αφού το ζευγάρι περιμένει παιδί. Η Φλώρα ανακάλυψε πριν λίγες μέρες ότι είναι έγκυος και στις αρχές του καλοκαιριού θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους. Όπως καταλαβαίνεις, οι εξελίξεις αυτές επίσπευσαν τον γάμο, που ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα ερχόταν.

Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τους πρώτους μήνες του νέου έτους καθώς έχουν να κάνουν τις ετοιμασίες τους. Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για τον Δάντη, ενώ έχει έναν γιο από τον δεύτερο γάμο του με την Κατερίνα Τοπάζη. Ο πρώτος γάμος του ήταν με την επίσης αοιδό, Λίτσα Γιαγκούση. «Παπούτσι από τον χώρο σου» το έχει ο Χρήστος.