Ο γάμος της Όλγας Τρέμη!

26.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε τελικά το Σάββατο η Όλγα Τρέμη και λέω τελικά, διότι τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν φήμες που έλεγαν ότι ο γάμος της με τον Νίκο Νικητέα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε τελικά το Σάββατο η Όλγα Τρέμη και λέω τελικά, διότι τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν φήμες που έλεγαν ότι ο γάμος της με τον Νίκο Νικητέα δεν θα γινόταν στις 24 Νοεμβρίου, αλλά σε άλλη ημερομηνία, επειδή είχαν διαρρεύσει στον Τύπο πολλές πληροφορίες.

Τελικά, το ζευγάρι - που είναι μαζί μόλις λίγους μήνες, αλλά σφόδρα ερωτευμένο - δεν ανέβαλλε την αρχική ημερομηνία, αλλά άλλαξε εκκλησία, μπας κι έτσι... παραπλανούσαν τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία, που είχαν μαζευτεί «μιλιούνια» στη γύρω περιοχή από το σπίτι της Τρέμη. Έτσι, το μυστήριο δεν έγινε στον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, στη Ρηγίλλης αλλά στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών, στη Στησιχόρου. Μικρό το κακό, αφού και οι δύο εκκλησίες απέχουν μόλις λίγα μέτρα από το διαμέρισμα της δημοσιογράφου, η οποία κατέφθασε στην εκκλησία μαζί με τον γαμπρό και τα παιδιά τους (από προηγούμενους γάμους).

Το μυστήριο έγινε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά ακολούθησε δεξίωση σε πολυτελές εστιατόριο του Κολωνακίου, που κράτησε μέχρι το απόγευμα. Η Τρέμη δεν φόρεσε νυφικό, αλλά ένα λευκό Σανέλ ταγέρ, που το συνόδευσε με αληθινά μαργαριτάρια. Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τα 70 άτομα και ανάμεσα τους ήταν επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και στενοί φίλοι του ζεύγους.