Με νέα αγαπημένη ο Αρναούτογλου!

26.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως το είπε η Ράνια Θρασκιά; «Η σχέση μου με τον Γρηγόρη έχει τελειώσει οριστικά και δεν γυρίζω πάλι πίσω. Κοιτάζω μόνο μπροστά»; Ε, πάρε τώρα έναν Αρναούτογλου με νέα συνοδό να έχεις να λες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως το είπε η Ράνια Θρασκιά; «Η σχέση μου με τον Γρηγόρη έχει τελειώσει οριστικά και δεν γυρίζω πάλι πίσω. Κοιτάζω μόνο μπροστά»; Ε, πάρε τώρα έναν Αρναούτογλου με νέα συνοδό να έχεις να λες. Ο Γρηγόρης, λοιπόν, έκανε επίσημη εμφάνιση - πιο επίσημη δεν γίνεται - με νέα συνοδό με την οποία πήγαν μαζί σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης.

Άπαξ και είδαν οι φωτογράφοι τον Αρναούτογλου με άγνωστη ξανθιά αιθέρια ύπαρξη, έβαλαν «φωτιά» στις μηχανές τους και τα κλικ έδωσαν και πήραν. Ο Γρηγόρης δεν έδειξε να ενοχλείται, χαμογελώντας στον φακό. Η συνοδός του, πάλι, ήταν λίγο στα χαμένα, αλλά στο πλευρό του Αρναούτογλου θα μάθει. Ποια είναι, όμως, η νέα συνοδός; Θα σε γελάσω.

Πρόκειται, όμως, για ωραιότατη γυναίκα που ουδεμία σχέση με τη Ράνια έχει, ενώ απέχει πολύ από το... ζουμπουρλούδικο στυλ που αρέσει στον παρουσιαστή. Θα θυμάσαι, που ο Γρηγόρης έλεγε συνέχεια ότι του αρέσουν οι ζουμπουρλούδες γυναίκες με πιασίματα κι αν η γυναίκα δεν έχει το κατιτί παραπάνω, δεν τη θέλει. Ε, η νέα αγαπημένη του δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω και μην εκπλαγείς αν ο Αρναούτογλου τούδε και στο εξής λέει ότι θέλει τη γυναίκα.. στεγνή!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]