Δύσκολες ώρες για την Ελεονώρα!

29.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από μία εβδομάδα απουσίας η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στους δέκτες μας και στη θέση της στον «Πρωινό Καφέ». Αν ήταν... πανηγυρική η επιστροφή της; Ναι αμέ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από μία εβδομάδα απουσίας η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στους δέκτες μας και στη θέση της στον «Πρωινό Καφέ». Αν ήταν... πανηγυρική η επιστροφή της; Ναι αμέ. Οι συνεργάτες της την υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα, τραγούδια και πολλά αστεία. Α και αγκαλιές, παρόλο που υπήρχε ο φόβος του... μικροβίου. Τι είπες; Αν την υποδέχτηκε με την ίδια θέρμη και ο κόσμος; Άλλο θέμα. Θέλεις να σου μιλήσω για την περιπέτεια της υγείας της και πως την εξομολογήθηκε στενός συνεργάτης της σε εβδομαδιαίο περιοδικό;

Γιατί, το θέμα «τηλεθέαση» είναι ανοιχτή πληγή για την Ελεονώρα και τώρα που αυτή βρίσκεται σε ανάρρωση είναι άσχημο να μιλάμε για δυσάρεστα θέματα. Μην επιμένεις να σου πω. Καλά με έπεισες. Τα νούμερα του «Πρωινού Καφέ» εξακολουθούν να είναι σε χαμηλά επίπεδα και την Δευτέρα που ήταν η επιστροφή της Ελεονώρας ο κόσμος δεν έδειξε να συγκινείται ρίχνοντας την στην τέταρτη θέση με 14.8% τηλεθέαση. Το μόνο παρήγορο στην ιστορία είναι ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε στην τρίτη θέση με τρεις μονάδες διαφορά (15,1%).

Πάντως, η Μελέτη πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές με την υγεία της και το μικρόβιο του στρεπτόκοκκου, που την ταλαιπωρεί από τον Αύγουστο, μπορούσε να στοιχίσει ακόμη και τη ζωή της. Η ίδια αν και άρρωστη έδινε κανονικά το «παρών» στην εκπομπή, με αποτέλεσμα ο οργανισμός της να εξαντληθεί και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Μάλιστα, όπως λέει ο συνεργάτης της, υπήρχαν φορές που η Ελεονώρα έκλαιγε από τον πόνο. Πάντως, όπως είπε η Μελέτη όταν επέστρεψε στον «Καφέ» τώρα είναι καλύτερα.