Χώρισε ο Σαρμπέλ!

30.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα μήνα το λιγότερο κράτησε ο έρωτας(;) του Σαρμπέλ με το μοντέλο - μαθήτρια, Νταϊάνα Ιγροπούλου. Εμένα από την αρχή δεν μου έκατσε καλά η όλη φάση, αλλά τα παιδιά «επέμεναν»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα μήνα το λιγότερο κράτησε ο έρωτας(;) του Σαρμπέλ με το μοντέλο - μαθήτρια, Νταϊάνα Ιγροπούλου. Εμένα από την αρχή δεν μου έκατσε καλά η όλη φάση, αλλά τα παιδιά «επέμεναν» πως είναι ερωτευμένα και πως αμφότεροι κεραυνοβολήθηκαν από την ομορφιά και τα μάτια τους. Οπότε δεν είχα παρά να χάψω (με το μπαρδόν, να πιστέψω) ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με κλασική περίπτωση κεραυνοβόλου έρωτα δύο νέων παιδιών.

Κι εκεί που είχα ξεχάσει την περίπτωση τους - δεν έκαναν και δημόσιες εμφανίσεις - έρχεται ο Σαρμπέλ να μας ανακοινώσει ότι χώρισαν. Ούι, ούι. Τι στενάχωρη είδηση είναι αυτή που άκουσα; Δεν πιστεύω στα αυτιά μου, έχασα πάσα ιδέα. Μα να χωρίσουν αυτά τα ερωτευμένα πιτσουνάκια; Why; Έλα μου ντε. Ο αοιδός δεν ανέφερε για ποιο λόγο χώρισαν. Είπε μόνο ότι δεν είναι μαζί και πως ο ίδιος δεν είναι ερωτευμένος. Ειδικά, αυτό το «δεν» το είπε καμιά δεκαριά φορές, έτσι για να το εμπεδώσουμε.

Τς, τς. Αυτά τα νέα παιδιά έχουν καταντήσει τον έρωτα... εποχική ίωση! Σε δύο εβδομάδες το πολύ τους έχει περάσει. Το θέμα, όμως, είναι αλλού. Την Τετάρτη ο Σαρμπέλ ανακοίνωσε τον χωρισμό στους δημοσιογράφους, ενώ δύο μέρες πριν η Νταϊανα τους έλεγε ότι είναι ακόμη μαζί και τα δυο τους περνούν σούπερ. Άφησε, δε, να εννοηθεί ότι είναι ερωτευμένοι. Να είχαν χωρίσει και ξέχασε ο Σαρμπέλ να της το πει; Να χώρισαν μετά και να έφυγε κιόλας του αοιδού ο έρωτας; Άγνωσται αι βουλαί τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]