"Ηλία, γύρνα πίσω θα πεθάνωωω"!

05.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις» και η Τζούλια Αλεξανδράτου με δάσκαλο για ένα φεγγάρι τον Ηλία Ψινάκη έμαθε πολλά και σπουδαία γράμματα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις» και η Τζούλια Αλεξανδράτου με δάσκαλο για ένα φεγγάρι τον Ηλία Ψινάκη έμαθε πολλά και σπουδαία γράμματα. Το γεγονός ότι στην περίπτωση τους πάει να γίνει το... «η αλεπού είναι 100 χρονών και το αλεπουδάκι 101», δηλαδή, το μικρό πάει να βγει πιο έξυπνο, οφείλεται στο ταλέντο του Ηλία στη διδασκαλία. Και μόνο σε αυτό.

Τζούλια και Ηλίας δεν είχαν συναντηθεί από τότε που ξαφνικά διακόπηκε η φιλία/σχέση τους. Όμως, ήρθε η στιγμή να γίνει και αυτό και η καλύτερη αφορμή ήταν η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Νίκου Περράκη, «Ψυχραιμία παιδιά». Αν εφάρμοσαν τα δύο παιδιά τον τίτλο της ταινίας κι έδειξαν ψυχραιμία όταν συναντήθηκαν; Αμέ με το παραπάνω. Τι αγκαλιές, τι φιλιά, τι τρυφερά χάδια. Μέχρι που μπήκαν μαζί στην αίθουσα προβολής. Να βλέπεις, τον Ψινάκη με το σμόκιν και την Αλεξανδράτου με τη λευκή τουαλέτα by Κωστέτσος, λες και ήταν η νύφη του χιονιού να κατεβαίνουν τα σκαλιά και να σε παίρνουν τα κλάματα.

Μέχρι που παίζει να δάκρυσε και ο αγαπημένος της Τζούλιας, Μισέλ ο οποίος ήταν στην πρεμιέρα της καλής του, αλλά κατέφθασε στον χώρο μόνος του κι έφυγε μόνος του. Και λογικό είναι, αφού η αγαπημένη του έπρεπε να δώσει το «ρεσιτάλ» της και να αποδείξει τι... γράμματα έμαθε δίπλα στον δάσκαλο Ψινάκη. Και πράγματι έμαθε καθώς η Τζούλια έδωσε στον μάνατζερ τα κλειδιά ενός τζιπ, σε απάντηση του σχολίου αυτού αν δέχεται να την παντρευτεί (του είχε κάνει πρόταση γάμου μέσω τηλεοπτικής εκπομπής) και είχε απαντήσει ότι θα δεχτεί μόνο αν του δώσει το τζιπ και το σπίτι στον Πόρο. Ο Ψινάκης ήταν λίγο στα χαμένα, η αλήθεια, όχι όμως και η Αλεξανδράτου, η οποία εκείνη τη στιγμή έδινε ρεσιτάλ ερμηνείας στο ρόλο της... ερωτευμένης και μετανοημένης που θέλει πίσω τον καλό της. Αν ενθουσιάστηκε το κοινό με την ερμηνεία της Τζούλιας; Αμέ, ο αγαπημένος της Μισέλ! Θεέ μου, τι άλλο θα δουν τα αμυγδαλωτά μου μάτια;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]