Παντρεύονται Ράπτη - Μαρακάκης!

05.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σε θέλω, με θέλεις, γιατί να το σκεφτόμαστε. Σε θέλω πολύ, με θέλεις κι εσύ γιατί δεν παντρευόμαστε». Κάπως έτσι, το σκέφτηκαν η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μαρακάκης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σε θέλω, με θέλεις, γιατί να το σκεφτόμαστε. Σε θέλω πολύ, με θέλεις κι εσύ γιατί δεν παντρευόμαστε». Κάπως έτσι, το σκέφτηκαν η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μαρακάκης και πήραν τη μεγάλη απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Πότε ακριβώς και που θα γίνει ο γάμος, δεν το ξέρουμε, αλλά πάντως θα είναι μέσα στο 2008. Το δίσεκτο έτος μήτε που τρομάζει το ζευγάρι, το οποίο θέλει να επισφραγίσει τον μεγάλο έρωτα που ζει με έναν γάμο. Σνιφ, σνιφ. Μάλλον, μπούχου, μπούχου.

Επίσημα δεν έχουν ανακοινώσει το ευτυχές γεγονός, όμως, η Ράπτη - που θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει - σε τηλεοπτική της συνέντευξη άφησε να καταλάβουμε ότι έχουν μιλήσει για γάμο κι αυτός θα γίνει πολύ σύντομα. Όπως αποκάλυψε η ίδια από μικρή ήθελε να παντρευτεί, αλλά δεν το είχε κάνει μέχρι τώρα, επειδή δεν είχε βρει τον κατάλληλο. Και ο δικηγόρος του Deal είναι ο άντρας ο τέλειος, ο άντρας ο σωστός που θα την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Και όχι μόνο αυτό. Η γνωστή βουλευτής θέλει πολύ να κάνει οικογένεια και όπως αποκάλυψε αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα. Η Ράπτη έχει γνωρίσει τα πεθερικά της και πριν λίγες μέρες μαζί με τον Μαρακάκη βρέθηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]